Heidelberg kjemper for break-even

I andre kvartal av regnskapsåret 2010 økte ordreinngangen for Heidelberg, men selskapet mener likevel at driftsresultat vil lande på et underskudd et sted mellom 5 og 10 millioner euro. Omsetningen i perioden var EUR 499, og ordreinngangen endte på 651 millioner EUR. For året sett under ett ser Heidelberg muligheten til en beskjeden vekst i forhold til fjoråret. Ifølge Heidelberg vil også spareprogrammet påvirke resultatet positivt. Selskapets mål er å nå et nullresultat.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: