Heidelberg kjemper for break-even

I andre kvartal av regnskapsåret 2010 økte ordreinngangen for Heidelberg, men selskapet mener likevel at driftsresultat vil lande på et underskudd et sted mellom 5 og 10 millioner euro. Omsetningen i perioden var EUR 499, og ordreinngangen endte på 651 millioner EUR. For året sett under ett ser Heidelberg muligheten til en beskjeden vekst i forhold til fjoråret. Ifølge Heidelberg vil også spareprogrammet påvirke resultatet positivt. Selskapets mål er å nå et nullresultat.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: