Heidelberg kjemper for break-even

I andre kvartal av regnskapsåret 2010 økte ordreinngangen for Heidelberg, men selskapet mener likevel at driftsresultat vil lande på et underskudd et sted mellom 5 og 10 millioner euro. Omsetningen i perioden var EUR 499, og ordreinngangen endte på 651 millioner EUR. For året sett under ett ser Heidelberg muligheten til en beskjeden vekst i forhold til fjoråret. Ifølge Heidelberg vil også spareprogrammet påvirke resultatet positivt. Selskapets mål er å nå et nullresultat.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: