Heidelberg kjemper for break-even

I andre kvartal av regnskapsåret 2010 økte ordreinngangen for Heidelberg, men selskapet mener likevel at driftsresultat vil lande på et underskudd et sted mellom 5 og 10 millioner euro. Omsetningen i perioden var EUR 499, og ordreinngangen endte på 651 millioner EUR. For året sett under ett ser Heidelberg muligheten til en beskjeden vekst i forhold til fjoråret. Ifølge Heidelberg vil også spareprogrammet påvirke resultatet positivt. Selskapets mål er å nå et nullresultat.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: