Manroland reorganiserer i Norden

Manroland meddeler at de har reorgansiert sin nordiske organisasjon, og opplyser at målet er å forbedre kundeoppfølgingen og øke effektiviteten gjennom å bruke alt av ressurser og kunnskap. Reorganiseringen fører til en sammenslåing av manroland selskapene i Sverige, Danmark, Norge, Finland og de baltiske landene, med delvis nye ansvarsområder for de ansatte. Det vil i alle tilfeller være en lokal gruppe i hvert land, med lokale mennesker og beliggenhet som tidligere.
Klaus Danhamer, Chairman Nordic, er overbevist om at kombinasjonene av dyktige salg- og servicepersonell, intensiv oppfølging på tvers av landegrensene og bruk av all nordisk kompetanse er en viktig faktor for god kundeoppfølging.
Denne oppfølgingen har spesielt fokus på å øke effektiviteten og produktiviteten, og vår ambisjon om å være en high-performance samarbeidspartner, sier Klaus Danhamer.
Det opplyses at også printcom er reorganisert. Manrolands sentrale lager i København, Helsinki og Riga, sammen med effektive logistikkleverandører skal gjøre det mulig å levere til alle nordiske kunder innen kortest mulig tid.
Følgende personer er ansvarlig for manroland sine nordiske organisasjoner:

For ansvarsområder som berører Norge, ser ledelsen slik ut:
Klaus Danhamer Chairman,
Erik Hansen, Director responsible for sales Norway
Torbjörn Häll, Technical Manager
Jochen Rapp, Manager printcom
Svein Olsen, Marketing Manager
Benny Vittskär, Sales Manager Webfed Presses .
Kenneth Smeböle, Manager printservices Norway, Sweden, Denmark

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: