Manroland reorganiserer i Norden

PUBLISERT: 1 desember 2010
OPPDATERT: 21 mars

Manroland meddeler at de har reorgansiert sin nordiske organisasjon, og opplyser at målet er å forbedre kundeoppfølgingen og øke effektiviteten gjennom å bruke alt av ressurser og kunnskap. Reorganiseringen fører til en sammenslåing av manroland selskapene i Sverige, Danmark, Norge, Finland og de baltiske landene, med delvis nye ansvarsområder for de ansatte. Det vil i alle tilfeller være en lokal gruppe i hvert land, med lokale mennesker og beliggenhet som tidligere.
Klaus Danhamer, Chairman Nordic, er overbevist om at kombinasjonene av dyktige salg- og servicepersonell, intensiv oppfølging på tvers av landegrensene og bruk av all nordisk kompetanse er en viktig faktor for god kundeoppfølging.
Denne oppfølgingen har spesielt fokus på å øke effektiviteten og produktiviteten, og vår ambisjon om å være en high-performance samarbeidspartner, sier Klaus Danhamer.
Det opplyses at også printcom er reorganisert. Manrolands sentrale lager i København, Helsinki og Riga, sammen med effektive logistikkleverandører skal gjøre det mulig å levere til alle nordiske kunder innen kortest mulig tid.
Følgende personer er ansvarlig for manroland sine nordiske organisasjoner:

For ansvarsområder som berører Norge, ser ledelsen slik ut:
Klaus Danhamer Chairman,
Erik Hansen, Director responsible for sales Norway
Torbjörn Häll, Technical Manager
Jochen Rapp, Manager printcom
Svein Olsen, Marketing Manager
Benny Vittskär, Sales Manager Webfed Presses .
Kenneth Smeböle, Manager printservices Norway, Sweden, Denmark

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag