Manroland reorganiserer i Norden

Manroland meddeler at de har reorgansiert sin nordiske organisasjon, og opplyser at målet er å forbedre kundeoppfølgingen og øke effektiviteten gjennom å bruke alt av ressurser og kunnskap. Reorganiseringen fører til en sammenslåing av manroland selskapene i Sverige, Danmark, Norge, Finland og de baltiske landene, med delvis nye ansvarsområder for de ansatte. Det vil i alle tilfeller være en lokal gruppe i hvert land, med lokale mennesker og beliggenhet som tidligere.
Klaus Danhamer, Chairman Nordic, er overbevist om at kombinasjonene av dyktige salg- og servicepersonell, intensiv oppfølging på tvers av landegrensene og bruk av all nordisk kompetanse er en viktig faktor for god kundeoppfølging.
Denne oppfølgingen har spesielt fokus på å øke effektiviteten og produktiviteten, og vår ambisjon om å være en high-performance samarbeidspartner, sier Klaus Danhamer.
Det opplyses at også printcom er reorganisert. Manrolands sentrale lager i København, Helsinki og Riga, sammen med effektive logistikkleverandører skal gjøre det mulig å levere til alle nordiske kunder innen kortest mulig tid.
Følgende personer er ansvarlig for manroland sine nordiske organisasjoner:

For ansvarsområder som berører Norge, ser ledelsen slik ut:
Klaus Danhamer Chairman,
Erik Hansen, Director responsible for sales Norway
Torbjörn Häll, Technical Manager
Jochen Rapp, Manager printcom
Svein Olsen, Marketing Manager
Benny Vittskär, Sales Manager Webfed Presses .
Kenneth Smeböle, Manager printservices Norway, Sweden, Denmark

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: