Manroland reorganiserer i Norden

PUBLISERT: 1 desember 2010
OPPDATERT: 21 mars

Manroland meddeler at de har reorgansiert sin nordiske organisasjon, og opplyser at målet er å forbedre kundeoppfølgingen og øke effektiviteten gjennom å bruke alt av ressurser og kunnskap. Reorganiseringen fører til en sammenslåing av manroland selskapene i Sverige, Danmark, Norge, Finland og de baltiske landene, med delvis nye ansvarsområder for de ansatte. Det vil i alle tilfeller være en lokal gruppe i hvert land, med lokale mennesker og beliggenhet som tidligere.
Klaus Danhamer, Chairman Nordic, er overbevist om at kombinasjonene av dyktige salg- og servicepersonell, intensiv oppfølging på tvers av landegrensene og bruk av all nordisk kompetanse er en viktig faktor for god kundeoppfølging.
Denne oppfølgingen har spesielt fokus på å øke effektiviteten og produktiviteten, og vår ambisjon om å være en high-performance samarbeidspartner, sier Klaus Danhamer.
Det opplyses at også printcom er reorganisert. Manrolands sentrale lager i København, Helsinki og Riga, sammen med effektive logistikkleverandører skal gjøre det mulig å levere til alle nordiske kunder innen kortest mulig tid.
Følgende personer er ansvarlig for manroland sine nordiske organisasjoner:

For ansvarsområder som berører Norge, ser ledelsen slik ut:
Klaus Danhamer Chairman,
Erik Hansen, Director responsible for sales Norway
Torbjörn Häll, Technical Manager
Jochen Rapp, Manager printcom
Svein Olsen, Marketing Manager
Benny Vittskär, Sales Manager Webfed Presses .
Kenneth Smeböle, Manager printservices Norway, Sweden, Denmark

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324