Manroland og Océ kunngjør strategisk allianse

Trykkpresseprodusenten manroland og digitaltrykkprodusenten Océ kunngjorde i går at de inngår et formalisert samarbeid. Fra 2011 vil de to gigantene sammen tilby løsninger som inkluderer rådgivning, systemer, service og forbruksmateriell, der inkjetbaserte digitaltrykksystemer skal stå i sentrum. De to blir dermed en betydelig totalleverandør innenfor de fleste former for trykksakproduksjon. I en pressemelding trekker de to spesielt fram mulighetene for samkjøring av arbeidsflyt, og at de to selskapene har løsninger som utfyller hverandre godt. Manroland understreker at dette vil bli deres første inntreden i digitaltrykk, og at de ønsker å bygge opp kunnskapen på området. For Océs del handler mye om at de får en god mulighet til å utvide markedsandelen betydelig i det grafiske segmentet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: