Raskere skanning fra Cvision

Cvision er på banen med en ny versjon av OCR-programvaren PDF Compressor. Ifølge utvikleren har versjon 5.0 blitt betydelig raskere enn forgjengeren, slik at den nå er i stand til å skanne mer enn 20 sider i sekundet. Også teknologien bak filkomprimering og OCR-registrering skal være forbedret. Den oppgraderte OCR-motoren i PDF Compressor kan håndtere 20 sider i sekund, og komprimeringsteknologien skal gi komprimering på 10 til 100 ganger opprinnelig filstørrelse. Programmet er integrert med Microsoft Sharepoint, og det er nå mulig å generere PDF-filer som er søkbare direkte i Sharepoint. PDF Compressor 5.0 er i stand til å konvertere fra 14 forskjellige formater, inkludert TIFF, JPEG og PDF. I tillegg kan programmet håndtere PDF/A for langtidsarkivering.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: