Raskere skanning fra Cvision

Cvision er på banen med en ny versjon av OCR-programvaren PDF Compressor. Ifølge utvikleren har versjon 5.0 blitt betydelig raskere enn forgjengeren, slik at den nå er i stand til å skanne mer enn 20 sider i sekundet. Også teknologien bak filkomprimering og OCR-registrering skal være forbedret. Den oppgraderte OCR-motoren i PDF Compressor kan håndtere 20 sider i sekund, og komprimeringsteknologien skal gi komprimering på 10 til 100 ganger opprinnelig filstørrelse. Programmet er integrert med Microsoft Sharepoint, og det er nå mulig å generere PDF-filer som er søkbare direkte i Sharepoint. PDF Compressor 5.0 er i stand til å konvertere fra 14 forskjellige formater, inkludert TIFF, JPEG og PDF. I tillegg kan programmet håndtere PDF/A for langtidsarkivering.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: