Raskere Intellijet 30

PUBLISERT: 10 desember 2010
OPPDATERT: 10 desember

intellijet-prodDetail_Large_web-128x83

Pitney Bowes opplyser at de øker hastigheten på sin utskriftsløsning Intellijet 30. Nå er det tilgjengelig en løsning med en utskriftshastighet på 183 meter i minuttet, og en ny 52 centimeters format. Ifølge selskapet skal den gi opptil tre ganger så høy produktivitet som tradisjonelle systemer.

– I disse tider er det ikke nok å tilby bransjens ledende integrerte løsning for fargetrykk og brevforsendelser, sier Tim Moylan, Pitney Bowes’ direktør for programvare og produksjonstrykk. – Vi må hele tiden fornye og forbedre oss, fordi våre kunder stadig er på utkikk etter nye fremgangsmåter for å redusere kostnadene og øke lønnsomheten. I mai i år, i vårt første år i markedet for digital fargeutskrift, utvidet vi sortimentet ved å lansere Intellijet 20. Nå har vi i tillegg forbedret Intellijet 30, slik at vi tilbyr kundene større fleksibilitet og bedre verktøy for deres eksisterende og fremtidige utskriftsbehov, uttaler han.

Intellijet-systemet skal nå være i stand til å produsere opplag med 100 prosent variable data i farger med en hastighet inntil 183 meter i minutt, i 52 eller 75 centimeter bredde, og med 1200 x 600 dpi oppløsning. Det betyr produksjon på opptil 5236 sider i minutt, hvis man plasserer fire sider på ett ark.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324