Raskere Intellijet 30

intellijet-prodDetail_Large_web-128x83

Pitney Bowes opplyser at de øker hastigheten på sin utskriftsløsning Intellijet 30. Nå er det tilgjengelig en løsning med en utskriftshastighet på 183 meter i minuttet, og en ny 52 centimeters format. Ifølge selskapet skal den gi opptil tre ganger så høy produktivitet som tradisjonelle systemer.

– I disse tider er det ikke nok å tilby bransjens ledende integrerte løsning for fargetrykk og brevforsendelser, sier Tim Moylan, Pitney Bowes’ direktør for programvare og produksjonstrykk. – Vi må hele tiden fornye og forbedre oss, fordi våre kunder stadig er på utkikk etter nye fremgangsmåter for å redusere kostnadene og øke lønnsomheten. I mai i år, i vårt første år i markedet for digital fargeutskrift, utvidet vi sortimentet ved å lansere Intellijet 20. Nå har vi i tillegg forbedret Intellijet 30, slik at vi tilbyr kundene større fleksibilitet og bedre verktøy for deres eksisterende og fremtidige utskriftsbehov, uttaler han.

Intellijet-systemet skal nå være i stand til å produsere opplag med 100 prosent variable data i farger med en hastighet inntil 183 meter i minutt, i 52 eller 75 centimeter bredde, og med 1200 x 600 dpi oppløsning. Det betyr produksjon på opptil 5236 sider i minutt, hvis man plasserer fire sider på ett ark.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: