Raskere Intellijet 30

intellijet-prodDetail_Large_web-128x83

Pitney Bowes opplyser at de øker hastigheten på sin utskriftsløsning Intellijet 30. Nå er det tilgjengelig en løsning med en utskriftshastighet på 183 meter i minuttet, og en ny 52 centimeters format. Ifølge selskapet skal den gi opptil tre ganger så høy produktivitet som tradisjonelle systemer.

– I disse tider er det ikke nok å tilby bransjens ledende integrerte løsning for fargetrykk og brevforsendelser, sier Tim Moylan, Pitney Bowes’ direktør for programvare og produksjonstrykk. – Vi må hele tiden fornye og forbedre oss, fordi våre kunder stadig er på utkikk etter nye fremgangsmåter for å redusere kostnadene og øke lønnsomheten. I mai i år, i vårt første år i markedet for digital fargeutskrift, utvidet vi sortimentet ved å lansere Intellijet 20. Nå har vi i tillegg forbedret Intellijet 30, slik at vi tilbyr kundene større fleksibilitet og bedre verktøy for deres eksisterende og fremtidige utskriftsbehov, uttaler han.

Intellijet-systemet skal nå være i stand til å produsere opplag med 100 prosent variable data i farger med en hastighet inntil 183 meter i minutt, i 52 eller 75 centimeter bredde, og med 1200 x 600 dpi oppløsning. Det betyr produksjon på opptil 5236 sider i minutt, hvis man plasserer fire sider på ett ark.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: