Økning hos Xeikon-kundene

Digitaltrykkprodusenten Xeikon opplyser at de ser en kontinuerlig økning av det totale trykkvolumet hos sine kunder, også i Skandinavia. De mener dette er et resultat av selskapets fokuserte satsning mot volumsegmenter. Gjennom det siste året har månedsvolumene hos Xeikons skandinaviske kunder økt til mer enn 60 millioner A3 fargetrykk. Claes Rydman, ansvarlig for Xeikon i Skandinavia, understreker at den nye generasjonen Xeikon-presser har åpnet mulighetene for nye oppgaver med større volumer. – Vi forventer å se en fortsatt rask økning av trykkvolumene, spesielt med introduksjonen av den nye Xeikon 3500 for industriproduksjon av etiketter og emballasje. Den vil vi vise på Print 2011, sier han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: