Økning hos Xeikon-kundene

Digitaltrykkprodusenten Xeikon opplyser at de ser en kontinuerlig økning av det totale trykkvolumet hos sine kunder, også i Skandinavia. De mener dette er et resultat av selskapets fokuserte satsning mot volumsegmenter. Gjennom det siste året har månedsvolumene hos Xeikons skandinaviske kunder økt til mer enn 60 millioner A3 fargetrykk. Claes Rydman, ansvarlig for Xeikon i Skandinavia, understreker at den nye generasjonen Xeikon-presser har åpnet mulighetene for nye oppgaver med større volumer. – Vi forventer å se en fortsatt rask økning av trykkvolumene, spesielt med introduksjonen av den nye Xeikon 3500 for industriproduksjon av etiketter og emballasje. Den vil vi vise på Print 2011, sier han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: