Zund Packz med 3D-emballasje

Zund melder at de har utviklet en 3D-programvare for emballasjedesign. Verktøyet heter Packz og er utviklet av selskapet Kasemake. En av hensiktene med den nye programvaren er å gi Zunds storformatkunder tilgang til et verktøy hvor de kan utvikle prototyper og digitale versjoner av oppdragene sine. Ifølge Zund er det et stort behov for å visualisere emballasje tredimensjonalt for sluttbrukerne. Filformatet som benyttes er åpent og leverandøruavhengig. Packz er lansert i Storbritannia, men Zund har ennå ikke fortalt når det vil være tilgjengelig for skandinaviske storformatprodusenter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: