Nyinvesteringer hos Nr1 Trykk i Lillestrøm

Økende bilagsmengder i flere år, har gjort at Nr1Trykk i Lillestrøm har investert i nytt avisinnstikksystem NewsLiner A, en NewsStitch til, samt og NewsTrim III til stifting og skjæring. Nr1Trykk i Lillestrøm produserer 18 aviser daglig, både sine egne og for andre avishus. Trykkeriet har 3 innstikksystemer, og den eldste av disse maskinene (innstallert i 1996), erstattes altså neste sommer av en ny NewsLiner-A, mens de også tar de to andre nyanskaffelsene – stifteaggregatet NewsStitch og skærelinjen NewsTrim III i bruk.   – Vi valgte å investere fordi bilagsmengden vår har økt jevnt og trutt i flere år. Nå utvider vi bilagskapasiteten, men får også  en backup-løsning til stifting og skjæring, sier produktionssjef Morten Kringlen. Nr1Trykk produserer også tidsskrifter og reklamebrosjyrer på avisrotasjonen og disse stiftes i NewsStitch og skjæres i NewsTrim III. NewsLiner-A for web

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: