Nyinvesteringer hos Nr1 Trykk i Lillestrøm

Økende bilagsmengder i flere år, har gjort at Nr1Trykk i Lillestrøm har investert i nytt avisinnstikksystem NewsLiner A, en NewsStitch til, samt og NewsTrim III til stifting og skjæring. Nr1Trykk i Lillestrøm produserer 18 aviser daglig, både sine egne og for andre avishus. Trykkeriet har 3 innstikksystemer, og den eldste av disse maskinene (innstallert i 1996), erstattes altså neste sommer av en ny NewsLiner-A, mens de også tar de to andre nyanskaffelsene – stifteaggregatet NewsStitch og skærelinjen NewsTrim III i bruk.   – Vi valgte å investere fordi bilagsmengden vår har økt jevnt og trutt i flere år. Nå utvider vi bilagskapasiteten, men får også  en backup-løsning til stifting og skjæring, sier produktionssjef Morten Kringlen. Nr1Trykk produserer også tidsskrifter og reklamebrosjyrer på avisrotasjonen og disse stiftes i NewsStitch og skjæres i NewsTrim III. NewsLiner-A for web

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: