EFI med PrintMe for Apple

EFI_PrintMe_Connect_Rotated_web

EFI lanserte nylig gratisprogramvaren PrintMe Connect for Airprint, et verktøy som muliggjør utskrift fra iPad, iPhone og iPod touch direkte på EFIs Fiery-skrivere og multifunksjonsskrivere. PrintMe Connect er et av de første som støtter Apples nye Airprint-plattform og iOS 4.2. – Med lanseringen av PrintMe Connect for Airprint tilfredsstiller EFI et viktig krav fra brukerne av iPad, iPhone og iPod touch. Det gir en utskriftsløsning direkte fra disse mobile plattformene, til de mer enn 250.000 Fiery-enheter og MFP-er som er installert, uttaler Toby Weiss fra EFI.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: