Verdenspremiére fra Pitney Bowes

På Hunkeler Innovation Days i Lucerne i perioden 14. til 17. februar vil Pitney Bowes ha verdenspremiere på Printing-IntelliJet20-ImageIntelliJet 20 fullfarge banelaser. Printerløsningen er midtpunktet i Pitney Bowes’ strategi som bærer navnet White Paper Factory.
Målet med konseptet er å vise kostnadseffektiv kundekommunikasjon med hvitt papir og hvite konvolutter, forteller Erik Soelberg hos Pitney Bowes.

Lanseringen skjer i samarbeid med Hewlett Packard, og benytter Hewlett Packards teknologi. IntelliJet 20 digitale fullfarge inkjet printløsning gjør det mulig å tilby fullfargeproduksjon i kombinasjon med sort/hvitt-produksjoner.

IntelliJet 20 kjører 520 mm papirbredde inntil 122 meter per minutt i sort/hvitt og inntil 61 meter per minutt i farger.Selskapet vil også presentere Print+ Messenger, en inkjet konvoluttprinter som også bygger på HP-teknologi, for å vise effektiviteten i Pitney Bowes White Paper Factory.

– Systemet printer høyoppløselig fullfarge på utsiden av konvolutten etter konvolutteringsmaskinen. Teknologien viser at man bare trenger hvite konvolutter. All informasjon printes direkte på konvolutten. Løsningen kan integrere markedsbudskap i farger både som fakturareklame og på utsiden av konvolutten. Dette vil gjøre brevet til et dynamisk kommunikasjonsverktøy, forteller Erik Soelberg hos Pitney Bowes.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: