Nye forretningsmodeller med «nogo attåt»

Arne-BrimiForlagsbransjen står overfor store endringer. Hvordan tilpasse seg den nye virkeligheten, spør AIT Oslo og Océ Norge som i samarbeid inviterer til halvdagsseminar for forlagsbransjen. Foredragsholdere er sentrale aktører i norsk forlagsbransje samt forelesere som blant annet skal snakke om endringskultur. – Blant de spørsmålene vi vil forsøke å besvare er for eksempel om etablerte verdikjeder er velegnet for nye forretningsmodeller, sier Mette Jørandli Backe hos AIT Oslo. – Vi vil også få oppleve at Arne Brimi tar oss med inn i Naturens kjøkken, legger hun til.

Seminaret avholdes 20. januar klokka 1100, i Stålfjæra 16.

Mer informasjon og mulighet for påmelding kan du finne på www.bokfabrikken.no

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: