Bedre inkjet-ripping fra EFI

EFI lanserte nylig sin nye RIP-løsning EFI Fiery XF 4.5 for både inkjetproduksjon og prøvetrykkproduksjon. EFI trekker spesielt frem støtte for 64 bit Windows OS, og at dette er med å gi opptil 177 prosent raskere ripping av PDF-filer. Bruk av variable data øker i omfang, og denne løsningen har en ny jobbflettefunksjon som dynamisk kombinerer masterfilen og filer med variable data. Ny teknologi sørger også for løpende optimalisering av spotfarger, og denne er nå også tilgjengelig for Lab, RGB, gråtoner, CMYK og 6-/7-fargejobber. I det hele tatt er det mange nyheter på fargesiden, også at et nytt Pantone Plus-bibliotek inneholder nye metallfarger.

– Denne løsningen gir kundene våre verktøy for å øke lønnsomheten, uttaler Stefan Spiegel, general manager for EFIs Inkjet Applications Group i Ratingen, Tyskland.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: