Bedre inkjet-ripping fra EFI

EFI lanserte nylig sin nye RIP-løsning EFI Fiery XF 4.5 for både inkjetproduksjon og prøvetrykkproduksjon. EFI trekker spesielt frem støtte for 64 bit Windows OS, og at dette er med å gi opptil 177 prosent raskere ripping av PDF-filer. Bruk av variable data øker i omfang, og denne løsningen har en ny jobbflettefunksjon som dynamisk kombinerer masterfilen og filer med variable data. Ny teknologi sørger også for løpende optimalisering av spotfarger, og denne er nå også tilgjengelig for Lab, RGB, gråtoner, CMYK og 6-/7-fargejobber. I det hele tatt er det mange nyheter på fargesiden, også at et nytt Pantone Plus-bibliotek inneholder nye metallfarger.

– Denne løsningen gir kundene våre verktøy for å øke lønnsomheten, uttaler Stefan Spiegel, general manager for EFIs Inkjet Applications Group i Ratingen, Tyskland.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: