Bedre metallfarger

Color Logic kommer med neste generasjon metallfarger. Oppgraderingen innebærer at ikke bara offsettrykkeriene kan benytte metallfarger, men også aktører innenfor flekso, inkjet og andre trykkteknologier.
– Color Logics Process Metallic Color System er nå grundig testet, og gir enestående resultater, hevder salgs- og markedssjefen Mark Geeves. Fargene er testet i mange ulike trykkprosesser, blant annet flekso, storformat og digitaltrykk.
Process Metallic Color System er tilgjengelig for inkjet, flekso, digitaltrykk og offset. I løsningen benyttes enten metallfsrger som overtrykkes med vanlige prosessfarger, alternativt metallsubstrat som overtrykkes med gjennomsiktig hvitt pluss prosessfarger. Ifølge produsenten skal dette gi en palett med 250 metallfarger.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: