Fra Grafia til Tanche Nilssen

Grafia Kommunikasjon AS avvikler sin produksjonsvirksomhet  1. februar. Samtidig oppretter Erik Tanche Nilssen AS et salgskontor i Oslo, og dermed også salgsvirksomheten etter Grafia Kommunikasjon AS.

Per Arnesen og Tom Nicolaisen fra Grafia Kommunikasjon AS ansettes i Erik Tanche Nilssen AS fra 1. februar, og skal drive salgskontoret i Oslo. Salgskontoret i Oslo vil også tilby design og internettløsninger. All øvrig produksjon vil foregå i Skien. Erik Tanche Nilssen AS har en stor og moderne maskinpark innenfor offset- og digitaltrykk. Bedriften er Miljøfyrtårnsertifisert og trykkeriet er Svanemerket.

Erik Tanche Nilssen AS ble etablert i 1902 og driver i dag engroshandel og trykkeri. Firmaet holder til i Skien og er medlem av den landsdekkende kjeden Norengros. Erik Tanche Nilssen AS har 90 ansatte og hadde i 2010 en omsetning på kr. 223 mill. Grafia Kommunikasjon AS holder til i Oslo og hadde i 2010 en omsetning på kr. 13 mill.

Erik Tanche Nilssen AS gir uttrykk for at selskapet ønsker å styrke sin posisjon i Oslo-området og å kunne tilby et bredere og mer konkurransedyktig grafisk produkt, samtidig som service og faglig oppfølging fortsatt vil være i fokus.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: