Fra Grafia til Tanche Nilssen

Grafia Kommunikasjon AS avvikler sin produksjonsvirksomhet  1. februar. Samtidig oppretter Erik Tanche Nilssen AS et salgskontor i Oslo, og dermed også salgsvirksomheten etter Grafia Kommunikasjon AS.

Per Arnesen og Tom Nicolaisen fra Grafia Kommunikasjon AS ansettes i Erik Tanche Nilssen AS fra 1. februar, og skal drive salgskontoret i Oslo. Salgskontoret i Oslo vil også tilby design og internettløsninger. All øvrig produksjon vil foregå i Skien. Erik Tanche Nilssen AS har en stor og moderne maskinpark innenfor offset- og digitaltrykk. Bedriften er Miljøfyrtårnsertifisert og trykkeriet er Svanemerket.

Erik Tanche Nilssen AS ble etablert i 1902 og driver i dag engroshandel og trykkeri. Firmaet holder til i Skien og er medlem av den landsdekkende kjeden Norengros. Erik Tanche Nilssen AS har 90 ansatte og hadde i 2010 en omsetning på kr. 223 mill. Grafia Kommunikasjon AS holder til i Oslo og hadde i 2010 en omsetning på kr. 13 mill.

Erik Tanche Nilssen AS gir uttrykk for at selskapet ønsker å styrke sin posisjon i Oslo-området og å kunne tilby et bredere og mer konkurransedyktig grafisk produkt, samtidig som service og faglig oppfølging fortsatt vil være i fokus.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: