Fra Grafia til Tanche Nilssen

PUBLISERT: 13 januar 2011
OPPDATERT: 21 mars

Grafia Kommunikasjon AS avvikler sin produksjonsvirksomhet  1. februar. Samtidig oppretter Erik Tanche Nilssen AS et salgskontor i Oslo, og dermed også salgsvirksomheten etter Grafia Kommunikasjon AS.

Per Arnesen og Tom Nicolaisen fra Grafia Kommunikasjon AS ansettes i Erik Tanche Nilssen AS fra 1. februar, og skal drive salgskontoret i Oslo. Salgskontoret i Oslo vil også tilby design og internettløsninger. All øvrig produksjon vil foregå i Skien. Erik Tanche Nilssen AS har en stor og moderne maskinpark innenfor offset- og digitaltrykk. Bedriften er Miljøfyrtårnsertifisert og trykkeriet er Svanemerket.

Erik Tanche Nilssen AS ble etablert i 1902 og driver i dag engroshandel og trykkeri. Firmaet holder til i Skien og er medlem av den landsdekkende kjeden Norengros. Erik Tanche Nilssen AS har 90 ansatte og hadde i 2010 en omsetning på kr. 223 mill. Grafia Kommunikasjon AS holder til i Oslo og hadde i 2010 en omsetning på kr. 13 mill.

Erik Tanche Nilssen AS gir uttrykk for at selskapet ønsker å styrke sin posisjon i Oslo-området og å kunne tilby et bredere og mer konkurransedyktig grafisk produkt, samtidig som service og faglig oppfølging fortsatt vil være i fokus.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324