Oppdaterte fargeverktøy fra X-Rite

X-Rite utga nylig oppdaterte versjoner av verktøyene Ink Formulation og Color Quality. Disse er utviklet for fargeprodusenter og trykkerier som blander egne trykkfarger. I Ink Formulation 6 finnes nå en forbedret beregningsmotor, som ifølge X-Rite beregner den mest kostnadseffektive formelen for den aktuelle fargen. Dette er basert på valg av trykkeprosess, fargepigmenter og øvrige priskomponenter og materialer. Det skal også være mulig å beregne formler for spesialfarger.

Samtidig er modulen Basic Materials oppdatert, der brukerne nå kan arbeide med et bredt spekter av tilleggsmaterialer, samt utføre endringer i enkeltmaterialer i en formel uten at hele formelen må lages på nytt. Verktøyet Film Thickness Calibration benyttes til å definere korrekt fargetykkelse for flekso, offset og silketrykk. Både Ink Formulation 6 og Color Quality 6 har støtte for X-Rite Graphic Arts Standard (XRGA). Databasene i begge verktøyene inneholder XRGA-data og importdata fra tilkoblede verktøy. Ink Formulation leveres i versjonene Printer Basic, Printer Pro, Manufacturer og Online.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: