Oppdaterte fargeverktøy fra X-Rite

X-Rite utga nylig oppdaterte versjoner av verktøyene Ink Formulation og Color Quality. Disse er utviklet for fargeprodusenter og trykkerier som blander egne trykkfarger. I Ink Formulation 6 finnes nå en forbedret beregningsmotor, som ifølge X-Rite beregner den mest kostnadseffektive formelen for den aktuelle fargen. Dette er basert på valg av trykkeprosess, fargepigmenter og øvrige priskomponenter og materialer. Det skal også være mulig å beregne formler for spesialfarger.

Samtidig er modulen Basic Materials oppdatert, der brukerne nå kan arbeide med et bredt spekter av tilleggsmaterialer, samt utføre endringer i enkeltmaterialer i en formel uten at hele formelen må lages på nytt. Verktøyet Film Thickness Calibration benyttes til å definere korrekt fargetykkelse for flekso, offset og silketrykk. Både Ink Formulation 6 og Color Quality 6 har støtte for X-Rite Graphic Arts Standard (XRGA). Databasene i begge verktøyene inneholder XRGA-data og importdata fra tilkoblede verktøy. Ink Formulation leveres i versjonene Printer Basic, Printer Pro, Manufacturer og Online.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: