Fagbrev som mediegrafiker?

Har du jobbet deg opp i mediegrafikerfaget uten å ha bevis på din faglige kompetanse? I så fall er det kanskje på tide å formalisere kompetansen, noe Opplæringssenteret oppfordrer til. De forteller at fristen for å melde seg opp til teorieksamen i Medier og kommunikasjon snart går ut, så det er all grunn til å vurdere dette nå. Har du minimum fem års erfaring i mediedesign og kommunikasjon, kan du ta teorieksamen i begynnelsen av juni, og deretter ta svennebrev som mediegrafiker.
Oppmelding skjer på www.privatistweb.no i perioden 15. januar til 1. februar, litt ulikt fra fylke til fylke. Etter bestått teorieksamen må du søke godkjenning av praksis hos fagopplæringen i ditt fylke, og deretter kan du meldes opp til svenneprøven.

Mer informasjon om kompetansemål og innhold på http://skoledata.net/Planer/Kulo/Yfag3/Meko/medgraf.htm

eller hos Opplæringssenteret www.opplaringssenteret.no

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: