Fagbrev som mediegrafiker?

Har du jobbet deg opp i mediegrafikerfaget uten å ha bevis på din faglige kompetanse? I så fall er det kanskje på tide å formalisere kompetansen, noe Opplæringssenteret oppfordrer til. De forteller at fristen for å melde seg opp til teorieksamen i Medier og kommunikasjon snart går ut, så det er all grunn til å vurdere dette nå. Har du minimum fem års erfaring i mediedesign og kommunikasjon, kan du ta teorieksamen i begynnelsen av juni, og deretter ta svennebrev som mediegrafiker.
Oppmelding skjer på www.privatistweb.no i perioden 15. januar til 1. februar, litt ulikt fra fylke til fylke. Etter bestått teorieksamen må du søke godkjenning av praksis hos fagopplæringen i ditt fylke, og deretter kan du meldes opp til svenneprøven.

Mer informasjon om kompetansemål og innhold på http://skoledata.net/Planer/Kulo/Yfag3/Meko/medgraf.htm

eller hos Opplæringssenteret www.opplaringssenteret.no

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *