Et styrket Agfa Graphics

Agfa Graphics Norway AS har  økt sin markedsandel vesentlig i 2010. Nils-Arne Sletten, (forøvrig ny Nordic Sales Manager for Agfas storformat inkjetløsninger), sier framgangen skyldes flere faktorer, men vi hadde Nils-Arne Sletten for webnok en godt tilpasset organisasjon da finanskrisen kom. Dette, sammen med solid økonomi og gode produkter har gitt Agfa en solid plattform i et utfordrende marked, sier Sletten.

Agfas satsing på industrielle plottere bl.a. innenfor storformat har gitt Agfa en god posisjon i dette markedet. Selskapet har en etter hvert stor produktfamilie av Anapurna UV-plottere, og etter at Agfa kjøpte Gandi Innovation i 2010 har de fått tilvekst med Jetiserien.

Agfa selger inkjetløsningene både direkte og via forhandlere i Norden, og vil i løpet av januar ansette enda en direkteselger som skal dekke det norske og svenske markedet, avslutter Sletten.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *