Nye speilrefleksmodeller fra Canon

eos

Canon utvider nå sin digitale speilrefleksserie EOS med to nye modeller i forbrukersegmentet. De to nye modellene – EOS 600D og EOS 1100D – gir ifølge Canon bedre fleksibilitet, bildekvalitet og brukerstøtte i sitt segment. I samme runde lanserer de nye objektiver; blant annet en lyssterk 600 mm f/4.0 og et nybegynnerobjektiv i zoomobjektivet 18-55 mm f/3.5-5.6 IS.
Speilreflekskameraet EOS 600D tilbyr 18 megapiksler APS-C CMOS-sensor, rask DIGIC 4-bildeprosessering og ikke minst, full HD videoopptak, slik at man raskt og enkelt kan veksle mellom høykvalitets stillbilder og video. Canons 9-punkts autofokussystem skal sikre objektet i fokus, uansett hvor i rammen de befinner seg.

Den nye EOS 1100D markedsføres som en ideell introduksjonsmodell. Med 12,2 megapiksler APS-C CMOS-sensor kan man ta bilder som kan reproduseres i A3-format med fotokvalitet, og mange markedsavdelinger burde kunne dra nytte av denne. EOS 1100D har også det samme iFCL-målesystemet som er utviklet for semiproffmodellen EOS 7D, med link til 9-punkts AF-system som sikrer at alle objekter er i fokus og riktig eksponert under alle lysforhold. For alle som ønsker å både filme og fotografere stillbilder, har EOS 1100D også 720p HD videoopptaksfunksjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: