Nye speilrefleksmodeller fra Canon

eos

Canon utvider nå sin digitale speilrefleksserie EOS med to nye modeller i forbrukersegmentet. De to nye modellene – EOS 600D og EOS 1100D – gir ifølge Canon bedre fleksibilitet, bildekvalitet og brukerstøtte i sitt segment. I samme runde lanserer de nye objektiver; blant annet en lyssterk 600 mm f/4.0 og et nybegynnerobjektiv i zoomobjektivet 18-55 mm f/3.5-5.6 IS.
Speilreflekskameraet EOS 600D tilbyr 18 megapiksler APS-C CMOS-sensor, rask DIGIC 4-bildeprosessering og ikke minst, full HD videoopptak, slik at man raskt og enkelt kan veksle mellom høykvalitets stillbilder og video. Canons 9-punkts autofokussystem skal sikre objektet i fokus, uansett hvor i rammen de befinner seg.

Den nye EOS 1100D markedsføres som en ideell introduksjonsmodell. Med 12,2 megapiksler APS-C CMOS-sensor kan man ta bilder som kan reproduseres i A3-format med fotokvalitet, og mange markedsavdelinger burde kunne dra nytte av denne. EOS 1100D har også det samme iFCL-målesystemet som er utviklet for semiproffmodellen EOS 7D, med link til 9-punkts AF-system som sikrer at alle objekter er i fokus og riktig eksponert under alle lysforhold. For alle som ønsker å både filme og fotografere stillbilder, har EOS 1100D også 720p HD videoopptaksfunksjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: