Nye speilrefleksmodeller fra Canon

PUBLISERT: 8 februar 2011
OPPDATERT: 8 februar

eos

Canon utvider nå sin digitale speilrefleksserie EOS med to nye modeller i forbrukersegmentet. De to nye modellene – EOS 600D og EOS 1100D – gir ifølge Canon bedre fleksibilitet, bildekvalitet og brukerstøtte i sitt segment. I samme runde lanserer de nye objektiver; blant annet en lyssterk 600 mm f/4.0 og et nybegynnerobjektiv i zoomobjektivet 18-55 mm f/3.5-5.6 IS.
Speilreflekskameraet EOS 600D tilbyr 18 megapiksler APS-C CMOS-sensor, rask DIGIC 4-bildeprosessering og ikke minst, full HD videoopptak, slik at man raskt og enkelt kan veksle mellom høykvalitets stillbilder og video. Canons 9-punkts autofokussystem skal sikre objektet i fokus, uansett hvor i rammen de befinner seg.

Den nye EOS 1100D markedsføres som en ideell introduksjonsmodell. Med 12,2 megapiksler APS-C CMOS-sensor kan man ta bilder som kan reproduseres i A3-format med fotokvalitet, og mange markedsavdelinger burde kunne dra nytte av denne. EOS 1100D har også det samme iFCL-målesystemet som er utviklet for semiproffmodellen EOS 7D, med link til 9-punkts AF-system som sikrer at alle objekter er i fokus og riktig eksponert under alle lysforhold. For alle som ønsker å både filme og fotografere stillbilder, har EOS 1100D også 720p HD videoopptaksfunksjon.

Les videre

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Canon lanserer to matnyttige inkjetpresser

Canon har fått et nytt medlem i serien med arkmatede B3-blekkskrivere i den nye modellen varioPRINT iX1700. Under en teknisk forhåndsvisning presenterte de også etikettskriveren LabelStream LS2000, som er spesialtilpasset mat. Begge forventes å bli kommersielt utgitt i 2025.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Unitedprint satser på nytt stockfoto-samarbeid

Unitedprint og deres varemerke Easyprint inngår et samarbeid med arkivfotoselskapet Pexels.com. Nå får selskapets kunder tilgang til tre millioner royaltyfrie bilder. De lanserer også en satsning for å la brukere utforske trykksakene sine i et 3D-miljø.
Unitedprint-pexels-1024x682

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682