Nye speilrefleksmodeller fra Canon

PUBLISERT: 8 februar 2011
OPPDATERT: 8 februar

eos

Canon utvider nå sin digitale speilrefleksserie EOS med to nye modeller i forbrukersegmentet. De to nye modellene – EOS 600D og EOS 1100D – gir ifølge Canon bedre fleksibilitet, bildekvalitet og brukerstøtte i sitt segment. I samme runde lanserer de nye objektiver; blant annet en lyssterk 600 mm f/4.0 og et nybegynnerobjektiv i zoomobjektivet 18-55 mm f/3.5-5.6 IS.
Speilreflekskameraet EOS 600D tilbyr 18 megapiksler APS-C CMOS-sensor, rask DIGIC 4-bildeprosessering og ikke minst, full HD videoopptak, slik at man raskt og enkelt kan veksle mellom høykvalitets stillbilder og video. Canons 9-punkts autofokussystem skal sikre objektet i fokus, uansett hvor i rammen de befinner seg.

Den nye EOS 1100D markedsføres som en ideell introduksjonsmodell. Med 12,2 megapiksler APS-C CMOS-sensor kan man ta bilder som kan reproduseres i A3-format med fotokvalitet, og mange markedsavdelinger burde kunne dra nytte av denne. EOS 1100D har også det samme iFCL-målesystemet som er utviklet for semiproffmodellen EOS 7D, med link til 9-punkts AF-system som sikrer at alle objekter er i fokus og riktig eksponert under alle lysforhold. For alle som ønsker å både filme og fotografere stillbilder, har EOS 1100D også 720p HD videoopptaksfunksjon.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324