Flisa trykkeri satser på event-markedet

flisatrykk

I sitt nyhetsbrev Plogspissen forteller Flisa trykkeri at de har etablert selskapet Arenashop AS sammen med Klubben AS og fotballspilleren Vidar Riseth. Det nye selskapet skal arbeide med rådgivning og profilering til «events» og arrangementer. De lanserer også nettbutikken arenashop.no. Flisa trykkeri forteller også at de blant annet har produsert magnetmerker til bilene ved Statsministerens kontor. Disse er stanset ut og plassert på bildørene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: