Flisa trykkeri satser på event-markedet

flisatrykk

I sitt nyhetsbrev Plogspissen forteller Flisa trykkeri at de har etablert selskapet Arenashop AS sammen med Klubben AS og fotballspilleren Vidar Riseth. Det nye selskapet skal arbeide med rådgivning og profilering til «events» og arrangementer. De lanserer også nettbutikken arenashop.no. Flisa trykkeri forteller også at de blant annet har produsert magnetmerker til bilene ved Statsministerens kontor. Disse er stanset ut og plassert på bildørene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: