Flisa trykkeri satser på event-markedet

flisatrykk

I sitt nyhetsbrev Plogspissen forteller Flisa trykkeri at de har etablert selskapet Arenashop AS sammen med Klubben AS og fotballspilleren Vidar Riseth. Det nye selskapet skal arbeide med rådgivning og profilering til «events» og arrangementer. De lanserer også nettbutikken arenashop.no. Flisa trykkeri forteller også at de blant annet har produsert magnetmerker til bilene ved Statsministerens kontor. Disse er stanset ut og plassert på bildørene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: