Imagepress nummer 100 levert

colormaster_web

Canon leverte nylig Imagepress-maskin nummer 100 her i landet. ColorMaster i Oslo fikk gleden av å motta jubileumsmaskinen, en Imagepress C7010 VP. Den er utstyrt med fem papirmagasiner, PDF-rip og online ferdiggjøringsløsninger for å lage ferdige hefter. ColorMaster har hatt et nært samarbeid med Canon gjennom mange år, og dette er den fjerde Imagepress-maskinen de anskaffer. ColorMaster produserer det meste av reklamemateriell, og er også velutrustet på storformatsiden. Daglig leder David Hesland har tro på videre vekst, ikke minst ved å satse mer på fotobokproduksjon og web2print. – Med nyeste Imagepress-teknologi får vi høyere produksjonskapasitet og enda bedre fargestabilitet. Dessuten ser vi at PDF-ripen gjør en god jobb, sier han til AGI.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: