Konvolutt-trykking selger godt

raaness_web

Stein Raaness AS melder at de har solgt 21 løsninger av Xanté Envelope Press så langt. Siste kunder ut med digital konvoluttskriver i eget hus er Arendal Trykk & Kopi AS og Romerike Grafisk AS. På verdensbasis er det levert mer enn 2000 løsninger, og mye tyder på at dette blir Xantés mestselgende produkt noen gang. Maskinen trykker 3300 E6/E5-konvolutter i timen, og har magasin med plass til 1000 konvolutter. Spesielt egner den seg for små opplag, og man unngår problemet med å ha konvolutter på lager og at konvoluttlimet tørker. Et viktig poeng er at den trykker med Pantone-sertifiserte farger, og at man kan trykke et budskap på konvolutten i tillegg til adresseinformasjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: