Konvolutt-trykking selger godt

raaness_web

Stein Raaness AS melder at de har solgt 21 løsninger av Xanté Envelope Press så langt. Siste kunder ut med digital konvoluttskriver i eget hus er Arendal Trykk & Kopi AS og Romerike Grafisk AS. På verdensbasis er det levert mer enn 2000 løsninger, og mye tyder på at dette blir Xantés mestselgende produkt noen gang. Maskinen trykker 3300 E6/E5-konvolutter i timen, og har magasin med plass til 1000 konvolutter. Spesielt egner den seg for små opplag, og man unngår problemet med å ha konvolutter på lager og at konvoluttlimet tørker. Et viktig poeng er at den trykker med Pantone-sertifiserte farger, og at man kan trykke et budskap på konvolutten i tillegg til adresseinformasjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: