Konvolutt-trykking selger godt

raaness_web

Stein Raaness AS melder at de har solgt 21 løsninger av Xanté Envelope Press så langt. Siste kunder ut med digital konvoluttskriver i eget hus er Arendal Trykk & Kopi AS og Romerike Grafisk AS. På verdensbasis er det levert mer enn 2000 løsninger, og mye tyder på at dette blir Xantés mestselgende produkt noen gang. Maskinen trykker 3300 E6/E5-konvolutter i timen, og har magasin med plass til 1000 konvolutter. Spesielt egner den seg for små opplag, og man unngår problemet med å ha konvolutter på lager og at konvoluttlimet tørker. Et viktig poeng er at den trykker med Pantone-sertifiserte farger, og at man kan trykke et budskap på konvolutten i tillegg til adresseinformasjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: