Harlequin-løsning får større muskler

Global Graphics har lansert en ny versjon av sitt utviklingskit for ripper og frontend-løsninger. Ifølge selskapet er det nå flere hestekrefter under «panseret».

Harlequin Host Renderer er et såkalt SDK (Software Development Kit) for programvareutviklere. Det kan benyttes til å bygge egne frontends eller koble flere riper sammen for å oppnå bedre ytelse i et digitalt produksjonsmiljø. Med denne pakken er det mulig å skreddersy sin egen rip eller frontend. Host Renderer støtter PostScript, PDF, XPS, TIFF og JPEG, og har funksjoner for fargestyring og rastrering.

– Har du lagt ti millioner kroner i en digitaltrykkløsning, har du også behov for å få maksimal avkastning på investeringen. Det kan sikres ved at den hele tiden kjører på full hastighet, sier Martin Bailey, teknisk sjef i Global Graphics. The Harlequin Host Renderer kan skape en kraftig front end som oppnår dette, uten at det stilles uakseptable maskinvarekrav. Harlequin-ripen fungerer beviselig best i en vellykket digital mediaflyt mellom 60 og 4000 spm. Den kan i tillegg håndtere ulike programsegmenter, som bøker, direktereklame og print on demand.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: