Harlequin-løsning får større muskler

PUBLISERT: 14 februar 2011
OPPDATERT: 14 februar

Global Graphics har lansert en ny versjon av sitt utviklingskit for ripper og frontend-løsninger. Ifølge selskapet er det nå flere hestekrefter under «panseret».

Harlequin Host Renderer er et såkalt SDK (Software Development Kit) for programvareutviklere. Det kan benyttes til å bygge egne frontends eller koble flere riper sammen for å oppnå bedre ytelse i et digitalt produksjonsmiljø. Med denne pakken er det mulig å skreddersy sin egen rip eller frontend. Host Renderer støtter PostScript, PDF, XPS, TIFF og JPEG, og har funksjoner for fargestyring og rastrering.

– Har du lagt ti millioner kroner i en digitaltrykkløsning, har du også behov for å få maksimal avkastning på investeringen. Det kan sikres ved at den hele tiden kjører på full hastighet, sier Martin Bailey, teknisk sjef i Global Graphics. The Harlequin Host Renderer kan skape en kraftig front end som oppnår dette, uten at det stilles uakseptable maskinvarekrav. Harlequin-ripen fungerer beviselig best i en vellykket digital mediaflyt mellom 60 og 4000 spm. Den kan i tillegg håndtere ulike programsegmenter, som bøker, direktereklame og print on demand.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676