Harlequin-løsning får større muskler

Global Graphics har lansert en ny versjon av sitt utviklingskit for ripper og frontend-løsninger. Ifølge selskapet er det nå flere hestekrefter under «panseret».

Harlequin Host Renderer er et såkalt SDK (Software Development Kit) for programvareutviklere. Det kan benyttes til å bygge egne frontends eller koble flere riper sammen for å oppnå bedre ytelse i et digitalt produksjonsmiljø. Med denne pakken er det mulig å skreddersy sin egen rip eller frontend. Host Renderer støtter PostScript, PDF, XPS, TIFF og JPEG, og har funksjoner for fargestyring og rastrering.

– Har du lagt ti millioner kroner i en digitaltrykkløsning, har du også behov for å få maksimal avkastning på investeringen. Det kan sikres ved at den hele tiden kjører på full hastighet, sier Martin Bailey, teknisk sjef i Global Graphics. The Harlequin Host Renderer kan skape en kraftig front end som oppnår dette, uten at det stilles uakseptable maskinvarekrav. Harlequin-ripen fungerer beviselig best i en vellykket digital mediaflyt mellom 60 og 4000 spm. Den kan i tillegg håndtere ulike programsegmenter, som bøker, direktereklame og print on demand.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: