07 Gruppen ekspanderer – nytt storkjøp

07 Gruppen overtar det Kristiansand-baserte kommunikasjonshuset Infos AS. Infos-konsernet består av Gevir kommunikasjon (Reklamebyrå), Stav (offsettrykkeri), Osigraf (digitaltrykkeri), Keno (skilt- og dekorleverandør), Aeston (drift av it-løsninger), og er deleier i Gevir Tønsberg (webutvikling) og Artell (PR).

07 Gruppen er allerede en markant skandinavisk aktør  på ulike kanaler og plattformer og betjener mange kjente merkevarer. I dag kunne de sprekke nyheten om at gruppen overtar det Kristiansand-baserte kommunikasjonshuset Infos AS

– Infos AS fremstår som et meget kompetent, solid og ambisiøst miljø å satse videre på. Vi ønsker å ta utgangspunkt i selskapenes egne strategier, og offensivt videreutvikle de fagområdene disse allerede har etablert i regionen, sier Håvard Grjotheim, konsernsjef i 07 Gruppen.

Grjotheim understreker at det fra 07 Gruppen knyttes spesielt store forventninger til det nystartede selskapet Gevir kommunikasjon, og ønsker at Gevir skal rendyrkes og utvikles både som byrå og merkevare.

– Gevir kommunikasjon har definerte satsningsområder innen reklame, design, interaktiv og ekspress, og målet er å skape et attraktivt, pulserende og levende fagmiljø. Våre nye eiere i 07 Gruppen deler disse ambisjonene, og vi er nå enda bedre rustet til å bli den kraftfulle, nasjonale aktøren vi alltid har hatt mål om å bli, forteller Ove Sindland, hovedaksjonær og daglig leder i Infos AS.

Jarl Sindland blir leder for den totale virksomheten i regionen. Anniken Bjørnstad Schjøtt forsetter som daglig leder i Gevir kommunikasjon, Jonn Rune Einstabland og Lene Heia forsetter som ledere i henholdsvis Keno Skilt&Dekor og Stav Trykkeri. Ove Sindland får bl.a. ansvar for forretningsutvikling i 07 Gruppen på konsernnivå.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: