07 Gruppen ekspanderer – nytt storkjøp

07 Gruppen overtar det Kristiansand-baserte kommunikasjonshuset Infos AS. Infos-konsernet består av Gevir kommunikasjon (Reklamebyrå), Stav (offsettrykkeri), Osigraf (digitaltrykkeri), Keno (skilt- og dekorleverandør), Aeston (drift av it-løsninger), og er deleier i Gevir Tønsberg (webutvikling) og Artell (PR).

07 Gruppen er allerede en markant skandinavisk aktør  på ulike kanaler og plattformer og betjener mange kjente merkevarer. I dag kunne de sprekke nyheten om at gruppen overtar det Kristiansand-baserte kommunikasjonshuset Infos AS

– Infos AS fremstår som et meget kompetent, solid og ambisiøst miljø å satse videre på. Vi ønsker å ta utgangspunkt i selskapenes egne strategier, og offensivt videreutvikle de fagområdene disse allerede har etablert i regionen, sier Håvard Grjotheim, konsernsjef i 07 Gruppen.

Grjotheim understreker at det fra 07 Gruppen knyttes spesielt store forventninger til det nystartede selskapet Gevir kommunikasjon, og ønsker at Gevir skal rendyrkes og utvikles både som byrå og merkevare.

– Gevir kommunikasjon har definerte satsningsområder innen reklame, design, interaktiv og ekspress, og målet er å skape et attraktivt, pulserende og levende fagmiljø. Våre nye eiere i 07 Gruppen deler disse ambisjonene, og vi er nå enda bedre rustet til å bli den kraftfulle, nasjonale aktøren vi alltid har hatt mål om å bli, forteller Ove Sindland, hovedaksjonær og daglig leder i Infos AS.

Jarl Sindland blir leder for den totale virksomheten i regionen. Anniken Bjørnstad Schjøtt forsetter som daglig leder i Gevir kommunikasjon, Jonn Rune Einstabland og Lene Heia forsetter som ledere i henholdsvis Keno Skilt&Dekor og Stav Trykkeri. Ove Sindland får bl.a. ansvar for forretningsutvikling i 07 Gruppen på konsernnivå.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: