07 Gruppen ekspanderer – nytt storkjøp

PUBLISERT: 21 februar 2011
OPPDATERT: 21 mars

07 Gruppen overtar det Kristiansand-baserte kommunikasjonshuset Infos AS. Infos-konsernet består av Gevir kommunikasjon (Reklamebyrå), Stav (offsettrykkeri), Osigraf (digitaltrykkeri), Keno (skilt- og dekorleverandør), Aeston (drift av it-løsninger), og er deleier i Gevir Tønsberg (webutvikling) og Artell (PR).

07 Gruppen er allerede en markant skandinavisk aktør  på ulike kanaler og plattformer og betjener mange kjente merkevarer. I dag kunne de sprekke nyheten om at gruppen overtar det Kristiansand-baserte kommunikasjonshuset Infos AS

– Infos AS fremstår som et meget kompetent, solid og ambisiøst miljø å satse videre på. Vi ønsker å ta utgangspunkt i selskapenes egne strategier, og offensivt videreutvikle de fagområdene disse allerede har etablert i regionen, sier Håvard Grjotheim, konsernsjef i 07 Gruppen.

Grjotheim understreker at det fra 07 Gruppen knyttes spesielt store forventninger til det nystartede selskapet Gevir kommunikasjon, og ønsker at Gevir skal rendyrkes og utvikles både som byrå og merkevare.

– Gevir kommunikasjon har definerte satsningsområder innen reklame, design, interaktiv og ekspress, og målet er å skape et attraktivt, pulserende og levende fagmiljø. Våre nye eiere i 07 Gruppen deler disse ambisjonene, og vi er nå enda bedre rustet til å bli den kraftfulle, nasjonale aktøren vi alltid har hatt mål om å bli, forteller Ove Sindland, hovedaksjonær og daglig leder i Infos AS.

Jarl Sindland blir leder for den totale virksomheten i regionen. Anniken Bjørnstad Schjøtt forsetter som daglig leder i Gevir kommunikasjon, Jonn Rune Einstabland og Lene Heia forsetter som ledere i henholdsvis Keno Skilt&Dekor og Stav Trykkeri. Ove Sindland får bl.a. ansvar for forretningsutvikling i 07 Gruppen på konsernnivå.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324