Ny grafisk skjerm fra Eizo

PUBLISERT: 21 februar 2011
OPPDATERT: 21 februar

Eizo lanserte nylig Flexscan SX2762W, en 27-tommers skjerm for profesjonell bruk innenfor grafisk design og bildehåndtering. Den nye Eizo-modellen bruker et såkalt IPS (In-Plane Switching) LCD-panel med 2560 x 1440 oppløsning i 16:9 format. De tekniske dataene for denne er lysstyrke opptil 270 cd per kvadratmeter, kontrastforhold 850:1, 6 ms grå-til-grå responstid og 178-graders visningsvinkel.

For å sikre nøyaktig fargegjengivelse er FlexScan SX2762W utstyrt med flere funksjoner, blant annet stort fargeområde som kan gjengi 97 prosent av Adobe RGB fargerom og 10-bits skjerm med 16-bits oppslagstabell (LUT)1. For å kompensere for variasjoner i lysstyrke og fargemetning i ulike deler av skjermbildet, benyttes teknologien DUE (Digital Uniformity Equalizer). EIZO har også patentert en teknologi som stabiliserer lysstyrken på skjermen når den slås på eller starter opp fra strømsparingsmodus. Fra produsenten opplyses det også at man har integrert en temperatursensor som oppdager og hindrer endringer i farge og lysstyrke forårsaket av temperatursvingninger. Den nye grafiske 27-tommeren er kompatibel med fargetilpasningsverktøyet Easypix, som blant annet gir muligheter for å hardwarekalibrere skjermen.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280