Mystisk Memjet blir partner med Lenovo

Det har vært mye snakk om skriverprodusenten Memjet. Livstegnene har vært få, med unntak av Youtube-videoer som viser ulike prototyper av stasjonære skrivere, storformatmodeller og multifunksjonsskrivere. Nå meldes det imidlertid at den kinesiske PC-produsenten Lenovo har gått sammen med Memjet om å utvikle en bordmodell basert på termisk piezoteknologi. En viktig detalj skal være at skrivehodene er montert horisontalt i rader over papirets lengderetning. Dette skal være årsaken til at en utskriftsjobb kan kjøres i ett pass med totalt 70.000 dyser. Skriveren ble lansert på messen CES i Las Vegas i begynnelsen av januar. Der produserte den opp mot 70 ark i minuttet med en oppløsning på 1600 x 800 dpi. For egen del har vi ikke kalkulator som henger med så langt, men ifølge produsenten gir det over 700 millioner blekkdråper i sekundet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *