EFI kjøper ERP-løsninger

EFI kjøper seg stadig opp. Nylig overtok de selskapet Streamline Development, LLC, en tilbyder av ERP-løsningen PrintStream rettet mot post- og ferdiggjøringsløsninger for den grafiske bransjen.

– Mens markedene er i vekst, er vår ambisjon å tilbye en portefølje av bransjeledende produkter som tillater kundene å velge riktig løsning for sitt miljø, med den påkrevde forutsigbarhet som er nødvendig for suksess over tid, sier Marc Olin, ansvarlig for EFIs Advanced Professional Print Software division («APPS»).

Fra EFI heter det at utvidelsen av Streamlines kundebase og kjerneteknologi vil gjøre det mulig for dem å fokusere sterkere på lønnsomme og foretrukne løsninger.

– Mens PrintStream er det første produktet vi har overtatt som en del av våre nye konsolideringsstrategi, vil vi aktivt søke etter flere grafiske ERP/MIS-løsninger, legger Olin til.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: