EFI kjøper ERP-løsninger

EFI kjøper seg stadig opp. Nylig overtok de selskapet Streamline Development, LLC, en tilbyder av ERP-løsningen PrintStream rettet mot post- og ferdiggjøringsløsninger for den grafiske bransjen.

– Mens markedene er i vekst, er vår ambisjon å tilbye en portefølje av bransjeledende produkter som tillater kundene å velge riktig løsning for sitt miljø, med den påkrevde forutsigbarhet som er nødvendig for suksess over tid, sier Marc Olin, ansvarlig for EFIs Advanced Professional Print Software division («APPS»).

Fra EFI heter det at utvidelsen av Streamlines kundebase og kjerneteknologi vil gjøre det mulig for dem å fokusere sterkere på lønnsomme og foretrukne løsninger.

– Mens PrintStream er det første produktet vi har overtatt som en del av våre nye konsolideringsstrategi, vil vi aktivt søke etter flere grafiske ERP/MIS-løsninger, legger Olin til.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: