Ny iPad, tynnere og raskere

Har du ikke kjøpt iPad ennå, kan du like godt vente på iPad2, som er 33 prosent tynnere og 15 prosent lettere enn den første Ipad-en. Under forrige ukes lanseringsshow overrasket Apple-sjef Steve Jobs ved å selv stille på scenen, til tross for at han er sykmeldt. Den nye surfefjøla fra Apple har en prosessor Apple kaller A5, en tokjerneprosessor som er vesentlig raskere enn forgjengeren. Også grafikkvaliteten og batteriytelsen skal være forbedret. Mange andre produsenter henger seg på iPad-bølgen. Sist ut er ZTE, som nylig lanserte et Android-lesebrett med 3G og 7 tommers trykkfølsom skjerm. Flere vil helt sikkert følge opp.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: