Fiery for Ricohs multifunksjonsløsninger

PUBLISERT: 8 mars 2011
OPPDATERT: 8 mars

EFI kunngjorde nylig at deres Fiery® fargekontrollere nå er tilgjengelig for Ricoh Aficio MP multifunksjonsløsninger. Dette gjelder kontrollerne Fiery E-3200 og Fiery E-5200, som kan benyttes til å styre Ricoh Aficio MP C3001/C3501 og MP C4501/C5501.

Den nye Aficio-serien sammen med EFIs Fiery-teknologi gjør det enkelt og prisgunstig å håndtere flere jobber i eget hus, noe som reduserer papirbruken, sier Shun Sato, senior vice president of marketing hos Ricoh. Han hevder at Fiery-kontrollere tilbyr enestående fargekvalitet og nødvendige sikkerhetsfunksjoner.

Ricohs Aficio-serie støtter også Fiery VUE, EFIs skrivebordsapplikasjon for utskrift, som skal gjøre det enkelt å fremstille profesjonelt og enkelt i alle kontormiljøer. Fiery VUE kan lastes ned kostnadsfritt fra EFI, verktøyet kan blant annet vise dokumentene tredimensjonalt før de skrives ut.

Les videre

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Canon lanserer to matnyttige inkjetpresser

Canon har fått et nytt medlem i serien med arkmatede B3-blekkskrivere i den nye modellen varioPRINT iX1700. Under en teknisk forhåndsvisning presenterte de også etikettskriveren LabelStream LS2000, som er spesialtilpasset mat. Begge forventes å bli kommersielt utgitt i 2025.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Unitedprint satser på nytt stockfoto-samarbeid

Unitedprint og deres varemerke Easyprint inngår et samarbeid med arkivfotoselskapet Pexels.com. Nå får selskapets kunder tilgang til tre millioner royaltyfrie bilder. De lanserer også en satsning for å la brukere utforske trykksakene sine i et 3D-miljø.
Unitedprint-pexels-1024x682

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682