Fiery for Ricohs multifunksjonsløsninger

EFI kunngjorde nylig at deres Fiery® fargekontrollere nå er tilgjengelig for Ricoh Aficio MP multifunksjonsløsninger. Dette gjelder kontrollerne Fiery E-3200 og Fiery E-5200, som kan benyttes til å styre Ricoh Aficio MP C3001/C3501 og MP C4501/C5501.

Den nye Aficio-serien sammen med EFIs Fiery-teknologi gjør det enkelt og prisgunstig å håndtere flere jobber i eget hus, noe som reduserer papirbruken, sier Shun Sato, senior vice president of marketing hos Ricoh. Han hevder at Fiery-kontrollere tilbyr enestående fargekvalitet og nødvendige sikkerhetsfunksjoner.

Ricohs Aficio-serie støtter også Fiery VUE, EFIs skrivebordsapplikasjon for utskrift, som skal gjøre det enkelt å fremstille profesjonelt og enkelt i alle kontormiljøer. Fiery VUE kan lastes ned kostnadsfritt fra EFI, verktøyet kan blant annet vise dokumentene tredimensjonalt før de skrives ut.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: