Fiery for Ricohs multifunksjonsløsninger

EFI kunngjorde nylig at deres Fiery® fargekontrollere nå er tilgjengelig for Ricoh Aficio MP multifunksjonsløsninger. Dette gjelder kontrollerne Fiery E-3200 og Fiery E-5200, som kan benyttes til å styre Ricoh Aficio MP C3001/C3501 og MP C4501/C5501.

Den nye Aficio-serien sammen med EFIs Fiery-teknologi gjør det enkelt og prisgunstig å håndtere flere jobber i eget hus, noe som reduserer papirbruken, sier Shun Sato, senior vice president of marketing hos Ricoh. Han hevder at Fiery-kontrollere tilbyr enestående fargekvalitet og nødvendige sikkerhetsfunksjoner.

Ricohs Aficio-serie støtter også Fiery VUE, EFIs skrivebordsapplikasjon for utskrift, som skal gjøre det enkelt å fremstille profesjonelt og enkelt i alle kontormiljøer. Fiery VUE kan lastes ned kostnadsfritt fra EFI, verktøyet kan blant annet vise dokumentene tredimensjonalt før de skrives ut.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: