Fiery for Ricohs multifunksjonsløsninger

PUBLISERT: 8 mars 2011
OPPDATERT: 8 mars

EFI kunngjorde nylig at deres Fiery® fargekontrollere nå er tilgjengelig for Ricoh Aficio MP multifunksjonsløsninger. Dette gjelder kontrollerne Fiery E-3200 og Fiery E-5200, som kan benyttes til å styre Ricoh Aficio MP C3001/C3501 og MP C4501/C5501.

Den nye Aficio-serien sammen med EFIs Fiery-teknologi gjør det enkelt og prisgunstig å håndtere flere jobber i eget hus, noe som reduserer papirbruken, sier Shun Sato, senior vice president of marketing hos Ricoh. Han hevder at Fiery-kontrollere tilbyr enestående fargekvalitet og nødvendige sikkerhetsfunksjoner.

Ricohs Aficio-serie støtter også Fiery VUE, EFIs skrivebordsapplikasjon for utskrift, som skal gjøre det enkelt å fremstille profesjonelt og enkelt i alle kontormiljøer. Fiery VUE kan lastes ned kostnadsfritt fra EFI, verktøyet kan blant annet vise dokumentene tredimensjonalt før de skrives ut.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1