Fiery for Ricohs multifunksjonsløsninger

EFI kunngjorde nylig at deres Fiery® fargekontrollere nå er tilgjengelig for Ricoh Aficio MP multifunksjonsløsninger. Dette gjelder kontrollerne Fiery E-3200 og Fiery E-5200, som kan benyttes til å styre Ricoh Aficio MP C3001/C3501 og MP C4501/C5501.

Den nye Aficio-serien sammen med EFIs Fiery-teknologi gjør det enkelt og prisgunstig å håndtere flere jobber i eget hus, noe som reduserer papirbruken, sier Shun Sato, senior vice president of marketing hos Ricoh. Han hevder at Fiery-kontrollere tilbyr enestående fargekvalitet og nødvendige sikkerhetsfunksjoner.

Ricohs Aficio-serie støtter også Fiery VUE, EFIs skrivebordsapplikasjon for utskrift, som skal gjøre det enkelt å fremstille profesjonelt og enkelt i alle kontormiljøer. Fiery VUE kan lastes ned kostnadsfritt fra EFI, verktøyet kan blant annet vise dokumentene tredimensjonalt før de skrives ut.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *