Nye spesialfarger

Spesialfargeprodusenten INX lanserer nå to nye trykkfarger. Vi snakker om TP UV Fusion, en UV-hybridfarge med lav migrering til trykk på metallemballasje, og den termiske fargen TP LEC.
I følge produsenten er UP UV Fusion utviklet for matvareemballasje, og den indneholder derfor ingen VOC’-er, ITX (Isopropyl thioxanthone) eller bensofenon. INX forteller at fargen har god festeevne på grunnet metallmateriale. TP LEC er en termofarge som krever lave fremstillingstemperaturer. Omkring en femtedel av produktet består av soya og vegetabilske oljer. Den inneholder ingen VOC-er.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: