Strålfors satser på digital postboks

Nå kommer den digitale postboksen, en løsning som skal forenkle elektronisk markedsføring mot næringslivet. Strålfors satser sterkt i dette markedet, og forteller på sine nettsider at digital postboks, eller e-Boks som løsningen heter, er et godt og kostnadseffektivt supplement til tjenester innenfor print og distribusjon. E-Boks er Skandinavias mest brukte digitale postboks, og har blant annet fått stor utbredelse i Danmark. Strålfors, som eies av Posten Norden AB, har inngått avtale med Nets om salg av e-Boks til det norske bedriftsmarkedet. – Vi opplever en stadig økende etterspørsel etter digitale løsninger fra våre kunder, sier adm. direktør Steinar Høistad i Strålfors AS.

Han legger til at løsningen vil gjøre det enkelt for norske bedrifter å ta i bruk digital kommunikasjon med sine kunder. Med e-Boks kan brukeren få all elektronisk kommunikasjon fra ulike avsendere til én elektronisk postboks. Ifølge Steinar Høistad har mer enn 20.000 danske selskaper tatt i bruk e-Boks og bare i 2010 spart rundt 800 mill. e-Boks eies av Post Danmark og Nets, og har mer enn 5 millioner brukere direkte og indirekte i Danmark, Finland, Irland og Sverige.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: