Strålfors satser på digital postboks

PUBLISERT: 18 mars 2011
OPPDATERT: 21 mars

Nå kommer den digitale postboksen, en løsning som skal forenkle elektronisk markedsføring mot næringslivet. Strålfors satser sterkt i dette markedet, og forteller på sine nettsider at digital postboks, eller e-Boks som løsningen heter, er et godt og kostnadseffektivt supplement til tjenester innenfor print og distribusjon. E-Boks er Skandinavias mest brukte digitale postboks, og har blant annet fått stor utbredelse i Danmark. Strålfors, som eies av Posten Norden AB, har inngått avtale med Nets om salg av e-Boks til det norske bedriftsmarkedet. – Vi opplever en stadig økende etterspørsel etter digitale løsninger fra våre kunder, sier adm. direktør Steinar Høistad i Strålfors AS.

Han legger til at løsningen vil gjøre det enkelt for norske bedrifter å ta i bruk digital kommunikasjon med sine kunder. Med e-Boks kan brukeren få all elektronisk kommunikasjon fra ulike avsendere til én elektronisk postboks. Ifølge Steinar Høistad har mer enn 20.000 danske selskaper tatt i bruk e-Boks og bare i 2010 spart rundt 800 mill. e-Boks eies av Post Danmark og Nets, og har mer enn 5 millioner brukere direkte og indirekte i Danmark, Finland, Irland og Sverige.

Les videre

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Aksell styrker sin kapasitet sammen med Ricoh

Ricoh Norge kunngjør signeringen av en betydelig ny ordre med Aksell i forbindelse med Drupa-messen i Düsseldorf. Avtalen gjelder tonerpressen Ricoh Pro C9500 som ble lansert i fjor høst.
Ricoh Aksell

Bransjens beste ble kåret under EDP Awards

Under Drupa delte European Digital Press Association (EDP) ut sine årlige priser EDP Awards. Totalt fikk 24 vinnere tildelt en plakett i sju ulike kategorier. Benny Landa fikk utmerkelsen ”Lifetime Achievement Award” som ble utdelt for første gang.
edpawards02024-highres-32-1024x683

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676