Strålfors satser på digital postboks

Nå kommer den digitale postboksen, en løsning som skal forenkle elektronisk markedsføring mot næringslivet. Strålfors satser sterkt i dette markedet, og forteller på sine nettsider at digital postboks, eller e-Boks som løsningen heter, er et godt og kostnadseffektivt supplement til tjenester innenfor print og distribusjon. E-Boks er Skandinavias mest brukte digitale postboks, og har blant annet fått stor utbredelse i Danmark. Strålfors, som eies av Posten Norden AB, har inngått avtale med Nets om salg av e-Boks til det norske bedriftsmarkedet. – Vi opplever en stadig økende etterspørsel etter digitale løsninger fra våre kunder, sier adm. direktør Steinar Høistad i Strålfors AS.

Han legger til at løsningen vil gjøre det enkelt for norske bedrifter å ta i bruk digital kommunikasjon med sine kunder. Med e-Boks kan brukeren få all elektronisk kommunikasjon fra ulike avsendere til én elektronisk postboks. Ifølge Steinar Høistad har mer enn 20.000 danske selskaper tatt i bruk e-Boks og bare i 2010 spart rundt 800 mill. e-Boks eies av Post Danmark og Nets, og har mer enn 5 millioner brukere direkte og indirekte i Danmark, Finland, Irland og Sverige.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: