Strålfors satser på digital postboks

Nå kommer den digitale postboksen, en løsning som skal forenkle elektronisk markedsføring mot næringslivet. Strålfors satser sterkt i dette markedet, og forteller på sine nettsider at digital postboks, eller e-Boks som løsningen heter, er et godt og kostnadseffektivt supplement til tjenester innenfor print og distribusjon. E-Boks er Skandinavias mest brukte digitale postboks, og har blant annet fått stor utbredelse i Danmark. Strålfors, som eies av Posten Norden AB, har inngått avtale med Nets om salg av e-Boks til det norske bedriftsmarkedet. – Vi opplever en stadig økende etterspørsel etter digitale løsninger fra våre kunder, sier adm. direktør Steinar Høistad i Strålfors AS.

Han legger til at løsningen vil gjøre det enkelt for norske bedrifter å ta i bruk digital kommunikasjon med sine kunder. Med e-Boks kan brukeren få all elektronisk kommunikasjon fra ulike avsendere til én elektronisk postboks. Ifølge Steinar Høistad har mer enn 20.000 danske selskaper tatt i bruk e-Boks og bare i 2010 spart rundt 800 mill. e-Boks eies av Post Danmark og Nets, og har mer enn 5 millioner brukere direkte og indirekte i Danmark, Finland, Irland og Sverige.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: