Nå kan du putte 3TB i lomma

Disk blir stadig rimeligere. Nå får du 1 TB ekstern harddisk med USB 3.0 rimeligere enn en Zyquest-disk kostet for noen år siden (for dem som fremdeles husker den tiden). Det er Buffalo Technology som nå lanserer en serie eksterne disker med USB 3.0, i lekkert design og i størrelser fra 1 til 3 TB. Ministation leveres i 500 GB og 1 TB, mens DriveStation leveres i 1, 2 og 3 TB utførelse. Selv en 3 TB disk koster under 2000 kroner, noe som skulle tilsi en pris per MB på 0,07 øre… Med andre ord, heller ikke diskprisene er som de engang var, og produsenten må gis rett i sin påstand om at dette både er rimelig backup og et rimelig transportmedium. Løsningene leveres også i USB 2.0 varianter, da er de rimeligere men utnytter altså ikke hastigheten i USB 3.0. Programvare for sikkerhetskopiering medfølger, og for Mac-brukere er det også støtte for Apple Time Machine.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: