Raskere og bredere baneprinter

HP har utvidet med modellen T400 i sine serie av høyhastighets baneprintere, der modellene T200, T300 og T350 inngikk fra før. Ifølge HP er den nye modellen markedets største og mest produktive digitale trykkmaskinen for fargeprint. Like viktig er det at den kan produsere på bredere materialer enn de andre i serien. T400 har en maksimal banebredde på 1066,8 mm, og produserer med en hastighet på 183 meter i minuttet, noe som tilsvarer 5.200 A4-sider i minuttet. HP har integrert web-tension kontroll og tørkesystemer i T400. Den kan også leveres med en skjæreløsning som deler banen etter trykking. På den måten kan sluttproduktet ferdiggjøres i 20,5 tommers ferdiggjøringsmaskiner. Desuten lanserer HP samtidig en ny MICR-løsning til serien.

T400 er en del av Pitney Bowes Intellijet-system, rettet mot transaksjonsprint. – Pitney Bowes er fornøyd med å vise denne nye løsningen i samarbeid med HP, uttalte Ramesh Ratan fra Pitney Bowes. – Den er et godt eksempel på hvordan vi samarbeider for å utvikle løsninger som hjelper kundene med å oppnå effektivitet og produktivitet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: