Raskere og bredere baneprinter

HP har utvidet med modellen T400 i sine serie av høyhastighets baneprintere, der modellene T200, T300 og T350 inngikk fra før. Ifølge HP er den nye modellen markedets største og mest produktive digitale trykkmaskinen for fargeprint. Like viktig er det at den kan produsere på bredere materialer enn de andre i serien. T400 har en maksimal banebredde på 1066,8 mm, og produserer med en hastighet på 183 meter i minuttet, noe som tilsvarer 5.200 A4-sider i minuttet. HP har integrert web-tension kontroll og tørkesystemer i T400. Den kan også leveres med en skjæreløsning som deler banen etter trykking. På den måten kan sluttproduktet ferdiggjøres i 20,5 tommers ferdiggjøringsmaskiner. Desuten lanserer HP samtidig en ny MICR-løsning til serien.

T400 er en del av Pitney Bowes Intellijet-system, rettet mot transaksjonsprint. – Pitney Bowes er fornøyd med å vise denne nye løsningen i samarbeid med HP, uttalte Ramesh Ratan fra Pitney Bowes. – Den er et godt eksempel på hvordan vi samarbeider for å utvikle løsninger som hjelper kundene med å oppnå effektivitet og produktivitet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: