Raskere og bredere baneprinter

HP har utvidet med modellen T400 i sine serie av høyhastighets baneprintere, der modellene T200, T300 og T350 inngikk fra før. Ifølge HP er den nye modellen markedets største og mest produktive digitale trykkmaskinen for fargeprint. Like viktig er det at den kan produsere på bredere materialer enn de andre i serien. T400 har en maksimal banebredde på 1066,8 mm, og produserer med en hastighet på 183 meter i minuttet, noe som tilsvarer 5.200 A4-sider i minuttet. HP har integrert web-tension kontroll og tørkesystemer i T400. Den kan også leveres med en skjæreløsning som deler banen etter trykking. På den måten kan sluttproduktet ferdiggjøres i 20,5 tommers ferdiggjøringsmaskiner. Desuten lanserer HP samtidig en ny MICR-løsning til serien.

T400 er en del av Pitney Bowes Intellijet-system, rettet mot transaksjonsprint. – Pitney Bowes er fornøyd med å vise denne nye løsningen i samarbeid med HP, uttalte Ramesh Ratan fra Pitney Bowes. – Den er et godt eksempel på hvordan vi samarbeider for å utvikle løsninger som hjelper kundene med å oppnå effektivitet og produktivitet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: