Prisene opp fra Flint Group

Som følge av råvareknapphet steg prisene på det fiolette pigmentet v23 i fjor, en utvikling som sannsynligvis vil fortsette i år. Det spår i det minste trykkfargeleverandøren Flint Group. Derfor hever selskapet nå prisene på alle sine dekorfarger beregnet på arkoffset. I praksis handler det om en prisøkning på rundt to euro per kilo trykkfarge. – Karbazol er blant de mange råvarene som har steget kraftig den siste tiden, og prisen på v23 er økt med over 100 prosent, forteller Nick Brannan, leder for produkthåndtering hos Print Media Europe. Prisøkningen for dekorfarger er nødvendig, men beklagelig. Vi vil fortsette med å overvåke situasjonen og holde kundene oppdatert om utviklingen, sier han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *