Ny versjon av Printshop Mail

Programvareselskapet Objectif Lune oppgraderer sin løsning Printshop Mail til versjon 7.1. Med den nyeste versjonen har selskapet utviklet en fullverdig produksjonsserver med tilknytningsmuligheter for et ubegrenset antall klienter. Andre integrerte funksjoner er PDF/VT-støtte og et nytt nettbestillingssystem for Microsoft Word Mail Merge. På nettstedet www.printshopmail.com kan du laste ned en demoversjon av programmet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: