Apogee-status på iPad

PUBLISERT: 4 april 2011
OPPDATERT: 4 april

Mange førtrykksprodusenter lanserer for tiden såkalte apps som gir tilgang direkte inn i arbeidsflytsystemet. Agfa stiller ikke bakerst i køen, og gjorde nylig tilgjengelig en gratis app fra Apple App Store, som gir trykkeriene muligheten for å overvåke oppdrag og utstyr via Apogee.

Agfas app lar brukerne kommunisere med sin Apogee server fra en iPad, iPhone eller iPod Touch. Der kan brukerne visualisere sin JDF-baserte arbeidsliste og spore status for førtrykksprosessen. – Vår Prepress App kan også benyttes til å få en rask sjekk av spesifikke oppdrag under produksjonen, samt se status for førtrykksutstyr som prøvetrykksmaskiner og CTP-systemer, sier Erik Peeters, Marketing Manager for Apogee hos Agfa Graphics. Jobbstatus vises visuelt med en enkel statusfargekode, der grønn betyr fullført, blå kode betyr jobb i kø, for eksempel når en fil er under opplasting, mens rød betyr at det er oppstått en situasjon som krever oppmerksomhet.

Les videre

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Hexis nye programvare for skjæring tilgjengeliggjøres på markedet

Nå er Hexis egenutviklede programvare for kutting av selvklebende beskyttelsesfilm tilgjengelig for kundene. Matmak gjør det enkelt å forhåndskutte deler i selskapets Bodyfence-sortiment.
Joachim-Wallgren-1024x768

Utgir verktøy for interaktivt folieringsdesign

Den ble forhåndsvist på Sign&Print Scandinavia i september og er nå bredt lansert på markedet. Spandex nye tjeneste Zeno for visualisering av bildesign og bilfoliering.
Zeno-webb-1024x683

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri