Apogee-status på iPad

Mange førtrykksprodusenter lanserer for tiden såkalte apps som gir tilgang direkte inn i arbeidsflytsystemet. Agfa stiller ikke bakerst i køen, og gjorde nylig tilgjengelig en gratis app fra Apple App Store, som gir trykkeriene muligheten for å overvåke oppdrag og utstyr via Apogee.

Agfas app lar brukerne kommunisere med sin Apogee server fra en iPad, iPhone eller iPod Touch. Der kan brukerne visualisere sin JDF-baserte arbeidsliste og spore status for førtrykksprosessen. – Vår Prepress App kan også benyttes til å få en rask sjekk av spesifikke oppdrag under produksjonen, samt se status for førtrykksutstyr som prøvetrykksmaskiner og CTP-systemer, sier Erik Peeters, Marketing Manager for Apogee hos Agfa Graphics. Jobbstatus vises visuelt med en enkel statusfargekode, der grønn betyr fullført, blå kode betyr jobb i kø, for eksempel når en fil er under opplasting, mens rød betyr at det er oppstått en situasjon som krever oppmerksomhet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: