Apogee-status på iPad

Mange førtrykksprodusenter lanserer for tiden såkalte apps som gir tilgang direkte inn i arbeidsflytsystemet. Agfa stiller ikke bakerst i køen, og gjorde nylig tilgjengelig en gratis app fra Apple App Store, som gir trykkeriene muligheten for å overvåke oppdrag og utstyr via Apogee.

Agfas app lar brukerne kommunisere med sin Apogee server fra en iPad, iPhone eller iPod Touch. Der kan brukerne visualisere sin JDF-baserte arbeidsliste og spore status for førtrykksprosessen. – Vår Prepress App kan også benyttes til å få en rask sjekk av spesifikke oppdrag under produksjonen, samt se status for førtrykksutstyr som prøvetrykksmaskiner og CTP-systemer, sier Erik Peeters, Marketing Manager for Apogee hos Agfa Graphics. Jobbstatus vises visuelt med en enkel statusfargekode, der grønn betyr fullført, blå kode betyr jobb i kø, for eksempel når en fil er under opplasting, mens rød betyr at det er oppstått en situasjon som krever oppmerksomhet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: