Norprint Rotasjon skifter navn

Norprint Rotasjon melder at de har skiftet navn til Color Print Norge AS, md virkning fra 1. april. Selskapet har vært en del av Color Print-konsernet siden 2006, så navneendringen er ingen overraskelse. Color Print består av rotasjonstrykkerier i Danmark, Sverige og Norge, samt det danske arktrykkeriet Scanprint AS.
Selskapet er lokalisert på Forus i Stavanger, der de flyttet inn i nye lokaler i juli i fjor. Samtidig med navneendringen overtar Gaute Jakobsen som daglig leder for Color Print Norge as. Tidligere daglig leder, Rolv Johnsen, vil gå av med pensjon 31. juli i år. Frem til det vil han fungere som en støttespiller i bedriften, slik at overgangen til ny daglig leder kan skje på best mulig måte, meldes det fra selskapet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: