Norprint Rotasjon skifter navn

Norprint Rotasjon melder at de har skiftet navn til Color Print Norge AS, md virkning fra 1. april. Selskapet har vært en del av Color Print-konsernet siden 2006, så navneendringen er ingen overraskelse. Color Print består av rotasjonstrykkerier i Danmark, Sverige og Norge, samt det danske arktrykkeriet Scanprint AS.
Selskapet er lokalisert på Forus i Stavanger, der de flyttet inn i nye lokaler i juli i fjor. Samtidig med navneendringen overtar Gaute Jakobsen som daglig leder for Color Print Norge as. Tidligere daglig leder, Rolv Johnsen, vil gå av med pensjon 31. juli i år. Frem til det vil han fungere som en støttespiller i bedriften, slik at overgangen til ny daglig leder kan skje på best mulig måte, meldes det fra selskapet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: