Stort og raskt på alle overflater

Agfa Graphics lanserte nylig en ny modell I storformatserien Anapurna, med betegnelsen M1600. Denne nye UV-modellen gir produksjonshastighet på nivå med modellene Anapurna M2050, med kapasitet til å produsere 46m2/timen i 1,6 meter bredde. Et viktig poeng er at Anapurna M1600 kan trykke med hvit farge og benytte Agfas G2-blekk. Ifølge produsenten er den utviklet spesielt med tanke på å kunne håndtere vanskelige materialer og overflater, som speil og plexiglass samt rull-til-rull-materialer som bannere og messemateriell.
Anapurna M1600 bør treffe et stort spekter i markedet, med produksjonsbredde opp til 1.58 m og materialtykkelser opp til 4,5 cm for alle typer materialer. Fleksibel mediahåndtering og tosoners vakuumbord gjør at Agfa Graphics har stor tro på at den vil fylle et rom i markedet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: