Stort og raskt på alle overflater

Agfa Graphics lanserte nylig en ny modell I storformatserien Anapurna, med betegnelsen M1600. Denne nye UV-modellen gir produksjonshastighet på nivå med modellene Anapurna M2050, med kapasitet til å produsere 46m2/timen i 1,6 meter bredde. Et viktig poeng er at Anapurna M1600 kan trykke med hvit farge og benytte Agfas G2-blekk. Ifølge produsenten er den utviklet spesielt med tanke på å kunne håndtere vanskelige materialer og overflater, som speil og plexiglass samt rull-til-rull-materialer som bannere og messemateriell.
Anapurna M1600 bør treffe et stort spekter i markedet, med produksjonsbredde opp til 1.58 m og materialtykkelser opp til 4,5 cm for alle typer materialer. Fleksibel mediahåndtering og tosoners vakuumbord gjør at Agfa Graphics har stor tro på at den vil fylle et rom i markedet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: