Stort og raskt på alle overflater

Agfa Graphics lanserte nylig en ny modell I storformatserien Anapurna, med betegnelsen M1600. Denne nye UV-modellen gir produksjonshastighet på nivå med modellene Anapurna M2050, med kapasitet til å produsere 46m2/timen i 1,6 meter bredde. Et viktig poeng er at Anapurna M1600 kan trykke med hvit farge og benytte Agfas G2-blekk. Ifølge produsenten er den utviklet spesielt med tanke på å kunne håndtere vanskelige materialer og overflater, som speil og plexiglass samt rull-til-rull-materialer som bannere og messemateriell.
Anapurna M1600 bør treffe et stort spekter i markedet, med produksjonsbredde opp til 1.58 m og materialtykkelser opp til 4,5 cm for alle typer materialer. Fleksibel mediahåndtering og tosoners vakuumbord gjør at Agfa Graphics har stor tro på at den vil fylle et rom i markedet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: