Photoshop rett på nettbrett

PUBLISERT: 14 april 2011
OPPDATERT: 14 april

Nye utviklingsverktøy skal gjøre det enkelt å skape interaktive applikasjoner for nettbrett som kommuniserer direkte med Photoshop CS5. Adobe lanserte nylig tre nye applikasjoner som gjør at iPad-brukere og andre nettbrettbrukere kan samhandle med Adobe Photoshop CS5. De nye applikasjonene er utviklet med Software Development Kit (SDK), en samling utviklingsverktøy som nå er fritt tilgjengelig. De nye tilleggene i Photoshop lanseres i forbindelse den nye produktfamilien Adobe Creative Suite 5.5, som slippes nå. Photoshop CS5 og Photoshop CS5 Extended åpner dørene for at nye applikasjoner for Android, BlackBerry og iOS kan styre og samhandle med Photoshop på skrivebordet.

– Våre undersøkelser viser at nettbrett er mer utbredt blant designere enn blant noen andre brukergrupper. Vi har fått tydelig signaler om at de ønsker å bruke nettbrettet til å arbeide med Photoshop. Applikasjonene er gode eksempler på hvordan nettbrett kan samhandle med Photoshop. De neste månedene vet vi at den store gruppen med aktive Photoshop-utviklere vil komme med mange nye innovative applikasjoner som ytterligere forsterker koblingen mellom nettbrett og profesjonelt kreativt arbeid, uttaler Mariah Andén, Marketing Manager Creative Suite hos Adobe.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280