Photoshop rett på nettbrett

Nye utviklingsverktøy skal gjøre det enkelt å skape interaktive applikasjoner for nettbrett som kommuniserer direkte med Photoshop CS5. Adobe lanserte nylig tre nye applikasjoner som gjør at iPad-brukere og andre nettbrettbrukere kan samhandle med Adobe Photoshop CS5. De nye applikasjonene er utviklet med Software Development Kit (SDK), en samling utviklingsverktøy som nå er fritt tilgjengelig. De nye tilleggene i Photoshop lanseres i forbindelse den nye produktfamilien Adobe Creative Suite 5.5, som slippes nå. Photoshop CS5 og Photoshop CS5 Extended åpner dørene for at nye applikasjoner for Android, BlackBerry og iOS kan styre og samhandle med Photoshop på skrivebordet.

– Våre undersøkelser viser at nettbrett er mer utbredt blant designere enn blant noen andre brukergrupper. Vi har fått tydelig signaler om at de ønsker å bruke nettbrettet til å arbeide med Photoshop. Applikasjonene er gode eksempler på hvordan nettbrett kan samhandle med Photoshop. De neste månedene vet vi at den store gruppen med aktive Photoshop-utviklere vil komme med mange nye innovative applikasjoner som ytterligere forsterker koblingen mellom nettbrett og profesjonelt kreativt arbeid, uttaler Mariah Andén, Marketing Manager Creative Suite hos Adobe.

Publisert av: 

Del artikkelen

2 kommentare til “Photoshop rett på nettbrett”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: