Photoshop rett på nettbrett

Nye utviklingsverktøy skal gjøre det enkelt å skape interaktive applikasjoner for nettbrett som kommuniserer direkte med Photoshop CS5. Adobe lanserte nylig tre nye applikasjoner som gjør at iPad-brukere og andre nettbrettbrukere kan samhandle med Adobe Photoshop CS5. De nye applikasjonene er utviklet med Software Development Kit (SDK), en samling utviklingsverktøy som nå er fritt tilgjengelig. De nye tilleggene i Photoshop lanseres i forbindelse den nye produktfamilien Adobe Creative Suite 5.5, som slippes nå. Photoshop CS5 og Photoshop CS5 Extended åpner dørene for at nye applikasjoner for Android, BlackBerry og iOS kan styre og samhandle med Photoshop på skrivebordet.

– Våre undersøkelser viser at nettbrett er mer utbredt blant designere enn blant noen andre brukergrupper. Vi har fått tydelig signaler om at de ønsker å bruke nettbrettet til å arbeide med Photoshop. Applikasjonene er gode eksempler på hvordan nettbrett kan samhandle med Photoshop. De neste månedene vet vi at den store gruppen med aktive Photoshop-utviklere vil komme med mange nye innovative applikasjoner som ytterligere forsterker koblingen mellom nettbrett og profesjonelt kreativt arbeid, uttaler Mariah Andén, Marketing Manager Creative Suite hos Adobe.

Publisert av: 

Del artikkelen

2 kommentare til “Photoshop rett på nettbrett”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: