Flatbed til rull for Agfa Jeti

Agfa Graphics lanserte i dag en opsjon for flatbed til rull (FTR, flat-to-roll) for sin storformatløsning Jeti 3020 Titan. Løsningen ble vist på utstillingen Sign Expo (ISA) i Las Vegas, Nevada som pågår nå. Denne opsjonen kan installeres ute hos kundene, og gir muligheten for å skrive ut på et bredt spekter av ubestrøkne og bestrøkne rullmedia, for eksempel bannere og plakater opp til 30 meter lengde og også lengre. FTR-opsjonen støtter 126” (3.2 m) bredt media og kan håndtere mediaruller med tyngde opptil 340 kg.
Løsningen gjør det mulig for servicebyråene å kjøpe inn media i store volumer og dermed til lavere pris. Hastigheten opprettholdes, og man kan produsere på ulike typer bannere, vinyl, polyester, canvas, papir, selvklebende PVC, PVC/PA-transparent media og annet. Storformatskriveren Jeti 3020 Titan kan trykke på formater opptil 3,2 x 2 m, og har tilnærmet fotokvalitet med 1200 dpi.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: