Flatbed til rull for Agfa Jeti

Agfa Graphics lanserte i dag en opsjon for flatbed til rull (FTR, flat-to-roll) for sin storformatløsning Jeti 3020 Titan. Løsningen ble vist på utstillingen Sign Expo (ISA) i Las Vegas, Nevada som pågår nå. Denne opsjonen kan installeres ute hos kundene, og gir muligheten for å skrive ut på et bredt spekter av ubestrøkne og bestrøkne rullmedia, for eksempel bannere og plakater opp til 30 meter lengde og også lengre. FTR-opsjonen støtter 126” (3.2 m) bredt media og kan håndtere mediaruller med tyngde opptil 340 kg.
Løsningen gjør det mulig for servicebyråene å kjøpe inn media i store volumer og dermed til lavere pris. Hastigheten opprettholdes, og man kan produsere på ulike typer bannere, vinyl, polyester, canvas, papir, selvklebende PVC, PVC/PA-transparent media og annet. Storformatskriveren Jeti 3020 Titan kan trykke på formater opptil 3,2 x 2 m, og har tilnærmet fotokvalitet med 1200 dpi.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: