Flatbed til rull for Agfa Jeti

PUBLISERT: 27 april 2011
OPPDATERT: 27 april

Agfa Graphics lanserte i dag en opsjon for flatbed til rull (FTR, flat-to-roll) for sin storformatløsning Jeti 3020 Titan. Løsningen ble vist på utstillingen Sign Expo (ISA) i Las Vegas, Nevada som pågår nå. Denne opsjonen kan installeres ute hos kundene, og gir muligheten for å skrive ut på et bredt spekter av ubestrøkne og bestrøkne rullmedia, for eksempel bannere og plakater opp til 30 meter lengde og også lengre. FTR-opsjonen støtter 126” (3.2 m) bredt media og kan håndtere mediaruller med tyngde opptil 340 kg.
Løsningen gjør det mulig for servicebyråene å kjøpe inn media i store volumer og dermed til lavere pris. Hastigheten opprettholdes, og man kan produsere på ulike typer bannere, vinyl, polyester, canvas, papir, selvklebende PVC, PVC/PA-transparent media og annet. Storformatskriveren Jeti 3020 Titan kan trykke på formater opptil 3,2 x 2 m, og har tilnærmet fotokvalitet med 1200 dpi.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676