Flatbed til rull for Agfa Jeti

Agfa Graphics lanserte i dag en opsjon for flatbed til rull (FTR, flat-to-roll) for sin storformatløsning Jeti 3020 Titan. Løsningen ble vist på utstillingen Sign Expo (ISA) i Las Vegas, Nevada som pågår nå. Denne opsjonen kan installeres ute hos kundene, og gir muligheten for å skrive ut på et bredt spekter av ubestrøkne og bestrøkne rullmedia, for eksempel bannere og plakater opp til 30 meter lengde og også lengre. FTR-opsjonen støtter 126” (3.2 m) bredt media og kan håndtere mediaruller med tyngde opptil 340 kg.
Løsningen gjør det mulig for servicebyråene å kjøpe inn media i store volumer og dermed til lavere pris. Hastigheten opprettholdes, og man kan produsere på ulike typer bannere, vinyl, polyester, canvas, papir, selvklebende PVC, PVC/PA-transparent media og annet. Storformatskriveren Jeti 3020 Titan kan trykke på formater opptil 3,2 x 2 m, og har tilnærmet fotokvalitet med 1200 dpi.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: