Ny redaktør i AGI

PUBLISERT: 29 april 2011
OPPDATERT: 21 mars

AGIs redaktør Marit Helene Gullien går mandag 2. mai ut i et 15 måneder langt vikariat som informasjonsrådgiver i Cerebral Pareseforeningen, og overlater dermed redaktørstolen til vikar Lasse Andreassen.

– Da jeg fikk muligheten til å være CP-foreningens informasjonsrådgiver søkte jeg 15 måneders permisjon fra Norske Media as. Det kan være både nyttig og personlig utviklende å ta en pause etter 15 år og endre fokus radikalt en periode. Jeg skal imidlertid fortsette som redaksjonsmedlem i perioden, og skal også delta i de NHO-initierte utvalgene jeg sitter i, så jeg forsvinner ikke helt, sier hun. – Og det er en kompetent mann som skal ta vare på AGI Norsk Grafisk Tidsskrift mens jeg er borte, legger hun til.

Lasse Andreassen har bred og variert bakgrunn fra alle typer publisering. Han har drevet trykkeri, fotosetteri og reklamebyrå, og har utdanning innenfor markedskommunikasjon, informasjon og samfunnskontakt, tekstforfatting, journalistikk og reklamejuss. Lasse har noen års erfaring som konsulent og tekstforfatter i internasjonale reklamebyråer, men har siden 1992 drevet sitt eget firma innenfor reklame og journalistikk. De siste to årene har han i tillegg undervist i Medier og kommunikasjon  på videregående skole.

Lasse treffes på <lasse@agi.no> og ser frem til å ta fatt på oppgaven.

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag