Ny redaktør i AGI

AGIs redaktør Marit Helene Gullien går mandag 2. mai ut i et 15 måneder langt vikariat som informasjonsrådgiver i Cerebral Pareseforeningen, og overlater dermed redaktørstolen til vikar Lasse Andreassen.

– Da jeg fikk muligheten til å være CP-foreningens informasjonsrådgiver søkte jeg 15 måneders permisjon fra Norske Media as. Det kan være både nyttig og personlig utviklende å ta en pause etter 15 år og endre fokus radikalt en periode. Jeg skal imidlertid fortsette som redaksjonsmedlem i perioden, og skal også delta i de NHO-initierte utvalgene jeg sitter i, så jeg forsvinner ikke helt, sier hun. – Og det er en kompetent mann som skal ta vare på AGI Norsk Grafisk Tidsskrift mens jeg er borte, legger hun til.

Lasse Andreassen har bred og variert bakgrunn fra alle typer publisering. Han har drevet trykkeri, fotosetteri og reklamebyrå, og har utdanning innenfor markedskommunikasjon, informasjon og samfunnskontakt, tekstforfatting, journalistikk og reklamejuss. Lasse har noen års erfaring som konsulent og tekstforfatter i internasjonale reklamebyråer, men har siden 1992 drevet sitt eget firma innenfor reklame og journalistikk. De siste to årene har han i tillegg undervist i Medier og kommunikasjon  på videregående skole.

Lasse treffes på <lasse@agi.no> og ser frem til å ta fatt på oppgaven.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: