Ny redaktør i AGI

AGIs redaktør Marit Helene Gullien går mandag 2. mai ut i et 15 måneder langt vikariat som informasjonsrådgiver i Cerebral Pareseforeningen, og overlater dermed redaktørstolen til vikar Lasse Andreassen.

– Da jeg fikk muligheten til å være CP-foreningens informasjonsrådgiver søkte jeg 15 måneders permisjon fra Norske Media as. Det kan være både nyttig og personlig utviklende å ta en pause etter 15 år og endre fokus radikalt en periode. Jeg skal imidlertid fortsette som redaksjonsmedlem i perioden, og skal også delta i de NHO-initierte utvalgene jeg sitter i, så jeg forsvinner ikke helt, sier hun. – Og det er en kompetent mann som skal ta vare på AGI Norsk Grafisk Tidsskrift mens jeg er borte, legger hun til.

Lasse Andreassen har bred og variert bakgrunn fra alle typer publisering. Han har drevet trykkeri, fotosetteri og reklamebyrå, og har utdanning innenfor markedskommunikasjon, informasjon og samfunnskontakt, tekstforfatting, journalistikk og reklamejuss. Lasse har noen års erfaring som konsulent og tekstforfatter i internasjonale reklamebyråer, men har siden 1992 drevet sitt eget firma innenfor reklame og journalistikk. De siste to årene har han i tillegg undervist i Medier og kommunikasjon  på videregående skole.

Lasse treffes på <lasse@agi.no> og ser frem til å ta fatt på oppgaven.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe i Oslo. Hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh se man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: