Konica Minolta lanserer iPhone-app for utskrift

Konica Minolta har lansert et program som gjør det mulig å koble selskapets multifunksjonsmaskiner til iPhone, iPad og iPod Touch. Programmet har fått navnet PageScope Mobile, og skal gjøre det mulig å vise og skrive ut dokumenter fra mobile enheter, samt motta skannede data fra Konica Minoltas produkter. Denne er tilgjengelig som en app og kan lastes ned gratis på App Store.

– Siden Apples mobile enheter blir mer og mer populære i bransjen, er det en økende etterspørsel etter utskrift direkte fra disse, sier Niklas Nilsson, Produktsjef for Office hos Konica Minolta Business Solutions AB. – Med PageScope Mobile tilbyr vi muligheten for å skrive ut trådløst fra iPhone, iPad og iPod Touch, og vi gir også brukerne muligheten til å motta skannede dokumenter fra våre multifunksjonsprodukter. – Siden målet er å møte den økende etterspørselen etter nettverksløsninger og skytjenester i kontormiljøet, er programmer som PageScope Mobile en naturlig utvikling.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: