Konica Minolta lanserer iPhone-app for utskrift

Konica Minolta har lansert et program som gjør det mulig å koble selskapets multifunksjonsmaskiner til iPhone, iPad og iPod Touch. Programmet har fått navnet PageScope Mobile, og skal gjøre det mulig å vise og skrive ut dokumenter fra mobile enheter, samt motta skannede data fra Konica Minoltas produkter. Denne er tilgjengelig som en app og kan lastes ned gratis på App Store.

– Siden Apples mobile enheter blir mer og mer populære i bransjen, er det en økende etterspørsel etter utskrift direkte fra disse, sier Niklas Nilsson, Produktsjef for Office hos Konica Minolta Business Solutions AB. – Med PageScope Mobile tilbyr vi muligheten for å skrive ut trådløst fra iPhone, iPad og iPod Touch, og vi gir også brukerne muligheten til å motta skannede dokumenter fra våre multifunksjonsprodukter. – Siden målet er å møte den økende etterspørselen etter nettverksløsninger og skytjenester i kontormiljøet, er programmer som PageScope Mobile en naturlig utvikling.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: