Konica Minolta lanserer iPhone-app for utskrift

PUBLISERT: 4 mai 2011
OPPDATERT: 4 mai

Konica Minolta har lansert et program som gjør det mulig å koble selskapets multifunksjonsmaskiner til iPhone, iPad og iPod Touch. Programmet har fått navnet PageScope Mobile, og skal gjøre det mulig å vise og skrive ut dokumenter fra mobile enheter, samt motta skannede data fra Konica Minoltas produkter. Denne er tilgjengelig som en app og kan lastes ned gratis på App Store.

– Siden Apples mobile enheter blir mer og mer populære i bransjen, er det en økende etterspørsel etter utskrift direkte fra disse, sier Niklas Nilsson, Produktsjef for Office hos Konica Minolta Business Solutions AB. – Med PageScope Mobile tilbyr vi muligheten for å skrive ut trådløst fra iPhone, iPad og iPod Touch, og vi gir også brukerne muligheten til å motta skannede dokumenter fra våre multifunksjonsprodukter. – Siden målet er å møte den økende etterspørselen etter nettverksløsninger og skytjenester i kontormiljøet, er programmer som PageScope Mobile en naturlig utvikling.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280