Wifag kjøper Solna

Wifag har kjøpt den svenske presseprodusenten Solna. Dette er et strategisk oppkjøp for Wifag, som kunngjorde at de ønsket en sterkere posisjon innenfor avispresser. Ifølge avtalen kommer Solnas svenske organisasjon til å være uendret, både med hensyn til service overfor den eksisterende kundebasen og ordrehåndtering. Trykkpresser til kunder i Europa, Nord- og Sør-Amerika vil bli montert i sveitsiske Fribourg. Solnas organisasjon vil ha hovedkontor i Fribourg og bli ledet av Jørgen Karlsson, Solnas forrige administrerende direktør. Han rapporterer til Wifags konsernsjef Peter Ruth.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: