Canon ut i skyen

Nettskyen er i fokus, og Canon er blant mange som satser på løsninger i «skyen». Det dreier seg om funksjoner for imageRUNNER ADVANCE-serien, der de nå tilbyr funksjoner å skanne og skrive ut direkte til sky-tjenester som Google og Microsoft Sharepoint Online direkte fra multifunksjonsmaskinene. Canon hevder også å utvide funksjonaliteten til imageRUNNER ADVANCE med raskere prosesser og flere muligheter for samarbeid og ekstern jobbing.

Løsningen, med navnet imageRUNNER ADVANCE Cloud Connect, er en gratis utvidelse som kan brukes til å effektivisere og utnytte eksisterende utskrifts- og IT-investeringer med muligheten til å skanne og lagre papirdokumenter direkte i skytjenestene Google Dokumenter og Microsoft Sharepoint Online. De lagrede dataene er deretter tilgjengelig for flere brukere samtidig, uavhengig av hvor brukerne befinner seg og på en rekke plattformer, som PC, mobile enheter og smarttelefoner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *