Nye hybridprintere

Hybridprintere. Arizona 360 GT har et format på 1,25 x 1,25 meter, mens XT-modellen kan håndtere materialer opp til 2,5 x 3,05 meter. Ved enkle jobber er høyeste hastighet 35 kvadratmeter i timen. Printerne er utstyrt med en kvalitetsinnstilling som gir muligheten for å printe lesbar tekst ned til 2 pt størrelse. Et nyutviklet herdesystem reduserer varmeutviklingen med rundt 50 prosent, noe som øker muligheten for herding av print på medier som tynn polyester og polyesterfilm. Begge printerne kan utstyres med rullholdere for utskrift på fleksible medier.

Océ har i tillegg lansert en XT-versjon av sin store hybridprinter Arizona 550. Denne kan håndtere utfallende utskrifter på opptil 2,5 x 3,05 meter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: