Nye hybridprintere

Hybridprintere. Arizona 360 GT har et format på 1,25 x 1,25 meter, mens XT-modellen kan håndtere materialer opp til 2,5 x 3,05 meter. Ved enkle jobber er høyeste hastighet 35 kvadratmeter i timen. Printerne er utstyrt med en kvalitetsinnstilling som gir muligheten for å printe lesbar tekst ned til 2 pt størrelse. Et nyutviklet herdesystem reduserer varmeutviklingen med rundt 50 prosent, noe som øker muligheten for herding av print på medier som tynn polyester og polyesterfilm. Begge printerne kan utstyres med rullholdere for utskrift på fleksible medier.

Océ har i tillegg lansert en XT-versjon av sin store hybridprinter Arizona 550. Denne kan håndtere utfallende utskrifter på opptil 2,5 x 3,05 meter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: