Xerox og Cisco sammen i skyen

Mange aktører ønsker å tjene penger på tjenester i nettskyen. Når Cisco og Xerox, kanskje de største markedsaktørene innenfor henholdsvis nettverk og print, går sammen om å utvikle nettskytjenester, er det grunn til å merke seg. De to selskapene kunngjorde nylig at de ønsker å skape en allianse for å forenkle IT-håndtering gjennom skybaserte tjenester og løsninger som kombinerer intelligent nettverkshåndtering og print.

Blant de første resultatene er Xerox Mobile Print Solutions som kan benyttes fra virtuelle klienter fra Cisco. Denne teknologien gir brukerne print-tjenester fra enhver enhet som er online, for eksempel tablets. Både Xerox og Cisco har en sterk partnermodell, og de ønsker også å skape lønnsomhet for partnerne. – Denne strategiske alliansen gir en enorm mulighet for våre partnere i kanalen til å vokse innenfor skytjenester, sier John Chambers, konsernsjef i Cisco.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *