Xerox og Cisco sammen i skyen

PUBLISERT: 18 mai 2011
OPPDATERT: 21 mars

Mange aktører ønsker å tjene penger på tjenester i nettskyen. Når Cisco og Xerox, kanskje de største markedsaktørene innenfor henholdsvis nettverk og print, går sammen om å utvikle nettskytjenester, er det grunn til å merke seg. De to selskapene kunngjorde nylig at de ønsker å skape en allianse for å forenkle IT-håndtering gjennom skybaserte tjenester og løsninger som kombinerer intelligent nettverkshåndtering og print.

Blant de første resultatene er Xerox Mobile Print Solutions som kan benyttes fra virtuelle klienter fra Cisco. Denne teknologien gir brukerne print-tjenester fra enhver enhet som er online, for eksempel tablets. Både Xerox og Cisco har en sterk partnermodell, og de ønsker også å skape lønnsomhet for partnerne. – Denne strategiske alliansen gir en enorm mulighet for våre partnere i kanalen til å vokse innenfor skytjenester, sier John Chambers, konsernsjef i Cisco.

Les videre

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1