Kari Bunes ny direktør i Emballasjeforeningen

Kari Bunes tar over som direktør for Emballasjeforeningen i augustKari Bunes har de siste fem årene jobbet i Emballasjeforeningen, med særlig ansvar for kommunikasjon og utadrettet virksomhet, spesielt mot medlemmer. Hun har også hatt hovedansvaret for kontakt med regnskapsfører og IT-leverandør. Bunes har erfaring fra Cinet, Scanpartner Reklamebyrå og Glomma Papp.

Kari Bunes har sin utdannelse fra BI, derav to år i Frankrike, hovedsakelig rettet mot markedsføring. Hun avslutter i disse dager sin masterutdannelse innen kommunikasjon, ledelse makt og mening.

Kari Bunes tiltrer i stillingen 16. august. Det var 14 søkere til stillingen.

Den Norske Emballasjeforening (DNE) er en interesseforening for de som arbeider innenfor hele emballasjens verdikjede. Foreningen ble etablert i 1969 og har i overkant av 200 medlemsbedrifter.

Publisert av: 

Del artikkelen

2 kommentare til “Kari Bunes ny direktør i Emballasjeforeningen”
  1. karl magnus / EcoPak sier:

    Takker for godt og informativt seminar om emballasje optimering på DOGA. Håper det ikke tar så lang tid før linken til presentasjonene kommer.
    mvh karlem

  2. karl magnus / EcoPak sier:

    Takker for godt og informativt seminar om emballasje optimering på DOGA. Håper det ikke tar så lang tid før linken til presentasjonene kommer.
    mvh karlem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: