Kari Bunes ny direktør i Emballasjeforeningen

Kari Bunes tar over som direktør for Emballasjeforeningen i augustKari Bunes har de siste fem årene jobbet i Emballasjeforeningen, med særlig ansvar for kommunikasjon og utadrettet virksomhet, spesielt mot medlemmer. Hun har også hatt hovedansvaret for kontakt med regnskapsfører og IT-leverandør. Bunes har erfaring fra Cinet, Scanpartner Reklamebyrå og Glomma Papp.

Kari Bunes har sin utdannelse fra BI, derav to år i Frankrike, hovedsakelig rettet mot markedsføring. Hun avslutter i disse dager sin masterutdannelse innen kommunikasjon, ledelse makt og mening.

Kari Bunes tiltrer i stillingen 16. august. Det var 14 søkere til stillingen.

Den Norske Emballasjeforening (DNE) er en interesseforening for de som arbeider innenfor hele emballasjens verdikjede. Foreningen ble etablert i 1969 og har i overkant av 200 medlemsbedrifter.

Publisert av: 

Del artikkelen

2 kommentare til “Kari Bunes ny direktør i Emballasjeforeningen”
  1. karl magnus / EcoPak sier:

    Takker for godt og informativt seminar om emballasje optimering på DOGA. Håper det ikke tar så lang tid før linken til presentasjonene kommer.
    mvh karlem

  2. karl magnus / EcoPak sier:

    Takker for godt og informativt seminar om emballasje optimering på DOGA. Håper det ikke tar så lang tid før linken til presentasjonene kommer.
    mvh karlem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: