Antalis sertifisert som Miljøfyrtårn

Antalis har lenge markert seg som en miljøvennlig bedrift med en rekke miljøvennlige produkter i produktsortimentet. De har også hatt fokus på temaet gjennom Papirskolen, egne kurs og informasjon på hjemmesiden. Etter en omfattende intern prosess har bedriften fylt kravene til dokumentasjon på miljøsatsingen. Antalis er nå sertifisert etter retningslinjene til Miljøfyrtårn.

– I et marked med stadig økende miljøfokus og skjerpede krav til miljøsertifiseringer på leverandørsiden, er det naturlig at vi sertifiserer oss som Miljøfyrtårn, sier miljøansvarlig Helge Rosbach hos Antalis.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: