Fespa Digital 2011 – suksess med forviklinger

Ved åpningen av messen fyltes ankomsthallen av en hærskare av "digitale" kvinner og menn.

Den islandske vulkanen Grimsvøtn gjorde hva den kunne for å stoppe flytrafikken, men Fespa Digital 2011 i Hamburg ble likevel en suksess. 4500 besøkende var innom den første dagen, mens det kom 3200 nye ansikter på ”askeonsdagen”, til tross for at flyplassen var stengt. Totalresultatet for hele messen ble omtrent 18.000 besøkende.

AGIs Hans Lindblom var på messen. Han melder at ingen revolusjonerende nyheter ble vist i år, og tror at det kommer av at de digitale trykkemetodene nå har nådd en så høy teknisk modenhet at det heretter er snakk om marginale forbedringer og forbedrete funksjoner og egenskaper.

Mer dramatisk var det at de to hovedansvarlige for arrangementet, Frazer Chesterman og Marc Timson, forlot Fespaorganisasjonen like før messen åpnet. Neil Felton ble med rekordfart satt inn som ny leder, og messen ble deretter gjennomført uten problemer – i hvert fall ingen som de besøkende eller utstillerne merket noe til. Les en mer utfyllende rapport fra Fespa i neste papirutgave av AGI!

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: