Reklamebudsjettene blir større

Reklamemarkedet i Norge passerer 20 milliarder i 2011, spår analysebyrået IRM i sin brennferske prognose som ble offentliggjort 7. juni. Det er i så fall et godt skritt på veien til rekord.

Betyr større reklamebudsjetter flere trykksaker?

Betyr større reklamebudsjetter flere trykksaker? Foto: Lasse Andreassen, AGI.

– Opphentingen etter nedgangen i 2008/2009 fortsetter, og de aller fleste medier øker sine reklameinntekter i år, mener IRMs daglige leder Magnus Anshelm.

Internett- og TV-reklame blir sannsynligvis de sterkeste drivkreftene på reklamemarkedet også i 2011. Utendørsreklamen har allerede vist sterk vekst, og den vil fortsette. Innenfor dagspressen tror IRM at storbyavisene vil få høyere vekst enn riks- og lokalavisene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: