Ny fontfamilie med unik variasjonsbredde

Luth lanserer i disse dager fontfamilien Design System. Som navnet tilsier, er Design System en omfattende fontfamilie med til sammen 70 snitt. Den kommer i fem fethetsgrader, sju forskjellige tegnbredder og tilhørende kursiver.

Grunnfamilien «B» er firkantet og futuristisk, mens «G»-variantene nærmer seg grensen for hvor brede tegnene i en font kan være, med tanke på lesbarhet. Alle 70 fontene kan kombineres, noe som gir store muligheter for overraskende og visuelt spennende komposisjoner.

Hele fontfamilien koster kr. 3990,-. Enkeltsnitt kan kjøpes fra kr. 250,-.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: