Ny fontfamilie med unik variasjonsbredde

Luth lanserer i disse dager fontfamilien Design System. Som navnet tilsier, er Design System en omfattende fontfamilie med til sammen 70 snitt. Den kommer i fem fethetsgrader, sju forskjellige tegnbredder og tilhørende kursiver.

Grunnfamilien «B» er firkantet og futuristisk, mens «G»-variantene nærmer seg grensen for hvor brede tegnene i en font kan være, med tanke på lesbarhet. Alle 70 fontene kan kombineres, noe som gir store muligheter for overraskende og visuelt spennende komposisjoner.

Hele fontfamilien koster kr. 3990,-. Enkeltsnitt kan kjøpes fra kr. 250,-.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: